PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Magazin u novom broju donosi…

Drugi ovogodišnji Print Magazin uskoro stiže na vaše adrese! Kao i svaki put, donosimo niz članaka u kojima pišemo o različitim temama te se nadamo da će vam čitanje biti korisno i zanimljivo.

Kao glavnu temu broja Print Magazin donosi budućnost reklamne industrije. Riječ je o industriji koja posljednjih godina doživljava ogromne promjene i koja se, kao i sve drugo, sve više digitalizira. Kako na reklamnu industriju utječe razvoj tehnologija, što je OOH i DOOH oglašavanje, što za reklamnu industriju znači 3D tisak, gdje je u svemu tome klasični tisak kada se radi o materijalima i strojevima te kakvo nas oglašavanje očekuje u budućnosti, samo su neka od pitanja  na koja smo pokušali odgovoriti.

S obzirom da je prvi kvartal 2021. već iza nas, pokazatelji kako je 2020. utjecala na grafičku industriju te što će biti s 2021. prilično se jasno naziru. Kako su preživjeli 2020., što im je bio najveći izazov u poslovanju te što očekuju u 2021. pitali smo predstavnike iz različitih segmenata grafičke industrije. Slažu se u jednom, prave poteškoće tek nam slijede.

Od ostalih tema iz novog broja Print Magazina izdvajamo:

  • najavu jubilarnih 5. DA!Digitalnih aplikacija u Celju
  • edukacijski kutak o važnosti implementacije ERP&CRM sustava
  • predstavljamo SD Ricoh tehnologiju termopreslikača
  • prednosti Kodak Sonora XTRA bezprocesnih ploča
  • intervju s tvrtkom Haut u kojoj je instaliran HP Latex 800W
  • isplativost investicije u UV LED pisač…

Nadamo se da ste svoj primjerak Print Magazina već osigurali! Ukoliko niste, registrirajte se putem naše web stranice i Vaš primjerak stiže Vam na kućnu adresu.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content