PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Report: Klamerica dizajn – spoj Ricoh tehnologije i kreativnosti

U novoj epizodi Print Reporta posjetili smo tvrtku Klamerica dizajn da bismo vam pokazali kako mora izgledati te što od strojeva i opreme mora imati jedan pravi, ozbiljan gift & print shop.

Klamerica dizajn osnovana je prije osam godina. Od fotokopiraone, zahvaljujući ulaganju u digitalne strojeve došli su do ozbiljnog print shopa. Klijentima danas, uz klasične print and copy poslove nudi i široki asortiman gift i promo proizvoda.

Kako nam rekla gđa Marinela Vrhovac, koja je zajedno sa suprugom Ivanom vlasnica tvrtke Klamerica dizajn, u proteklih osam godina prošli su ozbiljan razvojni put. Tijekom tog vremena značajno su unaprijedili i svoj portfelj strojeva.

Još jedan zanimljivost Klamerica dizajna je i činjenica da su svi strojevi Ricoh. Kako nam je rekla, nekoliko je razloga. Jedan je jednostavnost i fleksibilnost prilikom kupnje strojeva, drugi je iznimno brz i fleksibilan servis, a treći činjenica da Ricoh tehnologija pruža najbolji omjer kvalitete uloženog i dobivenog.

Kroz razgovor s gđom Vrhovac naglasak smo stavili na rješenja za sublimacijski tisak, tisak velikih formata i DTG tisak. U tom segmentu danas imaju Ricoh Latex L 4160, DTG Ri 1000 i sublimacijski Ricoh A4 pisač

U print and copy poslovnici izrađuju letke, brošure, kataloge, knjižice iz mekog uveza, postere malih formata, vizitke, tehničke nacrte, odnosno kompletan promo materijal. Najveći stroj u tom dijelu tvrtke trenutno je Ricoh Pro C5200s laserski produkcijski pisač za tisak iz arka

U gift poslovice s tri ranije spomenuta stroja pokrivaju cijeli gift asortiman. Od tiska na majice, šalice, do tiska na puzzle i jastučnice, a najveći hit trenutno su personalizirane čokoladice.

Klamerica dizajn primjer je tvrtke koja je savršeno spojila kreativnost sa adekvatnom tehnologijom. Kako se to radi, pogledajte u razgovoru s gđom Vrhovac.  

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content