PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Report: Vidjeli smo HP Latex 800 W na djelu

O novoj seriji HP Latex pisača već smo pisali. No, sada smo odlučili i sami se uvjeriti u novitete koje donosi. Posjetili smo stoga novouređeni demo centar tvrtke Fortuna Digital, ovlaštenog distributera HP Latex pisača za Hrvatsku i zemlje regije. Tamo je stigao jedan od četiri predstavljena modela – HP Latex 800 W.

Kako nam je rekao gosp. Marko Pušac, voditelj poslovnice Zagreb, nova HP Latex serija pisača za tisak širokog formata – HP Latex 700 i 800 te HP Latex 700 W i 800 W ima za cilj pomoći tiskarima u diverzificiranju ponude kako bi  udovoljili sve zahtjevnijim potrebama kupaca.

Govoreći o najvažnijim specifičnostima nove serije gosp. Pušac ističe da su to brzina tiska, dodatak bijele boje koje do sada nije bilo, ekološki prihvatljivi cartridge-i  te novi koncept ispisnih glava koje imaju 50% više mlaznica.

Jedna od najvažnijih karakteristika svakako je mogućnost ispisa s bijelom bojom. Ona korisnicima otvara novo tržište u print & cut segmentu, što je sve popularnije te tisak prozorskih grafika i aplikacija na transparentnim materijalima koje bez bijele boje, kako kaže gosp. Pušac, nisu prave.  

Svi zainteresirani stroj mogu pogledati u demo centru tvrtke Fortuna Digital, a bit će izložen i na eventu DA! Digitalne Aplikacije koje idući tjedan počinju u Celju.

Više detalja o tehničkim karakteristikama pisača te mogućnostima pogledajte u videu.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content