Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Pripreme za 3.PDF u tijeku

Nakon uspješnog eventa 2016. i 2017. godine, ovogodišnji, 3. PDF – Proljetni Digitalni Forum održat će se u travnju 2018. godine, u Hotelu Radon Plaza, u Sarajevu.

Treći PDF će ponovno biti prilika za prezentiranje novih tehnologija, mogućnosti i repromaterijala. Veliki broj izlagača iz BiH i inozemstva će predstaviti najznačajnije brendove iz segmenta digitalnog tiska.

Uz predavanja će se organizirati radionice i predavanja o aktualnim i zanimljivim temama iz svijeta grafike i tiska.

U sklopu 3. PDF-a će biti i AB Wrap Star (Adria Balkan Wrap Star), regionalno natjecanje u obljepljivanju vozila, u organizaciji Print Magazina, najvećeg regionalnog časopisa za grafičku industriju.

Naime, prvo natjecanje će biti 16. i 17. 3. 2018 u Vrdniku, Srbija. Na PDF-u, u Sarajevu će biti drugo natjecanje, treće će biti u Zagrebu a pobjednici sa sva tri natjecanja će sudjelovati na European Wrap Star natjecanju u Dusseldorfu. Za pobjednike prednatjecanja, Print Magazin će snositi troškove smještaja i puta na Europsko natjecanje u Dusseldorf.

Za više informacija o 3.PDF-u možete pogledati na web strani pdf.ba

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content