Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Pripremi se, rasprodaja, kreni!

Wally, Dotty i ReVita® Pure Tack: Guandongova rješenja za siječanjske rasprodaje u trgovinama

Božić je blizu, no osim toga, pred vratima je još jedan događaj, koji ovisnici o kupnji jedva čekaju – zimska sniženja. Prigoda koja se ne propušta, za koju trgovine i prodajna mjesta zahtijevaju posebne displaye. To je utrka s vremenom te si dizajneri displaya, tiskari i trgovci na malo ne mogu dopustiti da budu nespremni.

Kako biste učinkovito držali korak s brzim tempom kampanja i privremenih promocija, važno je uvijek imati pravu podršku medija koji koristite. Guandong već neko vrijeme podržava sve veći interes za materijale koji se mogu premjestiti. Njihov R&D odjel fokusiran je na dizajniranje rješenja temeljenih na nanotehnologiji koja kombiniraju jednostavnost, brzu primjenu i uklanjanje te sigurnost. Osim toga, svi proizvodi su ekološki prihvatljivi i u skladu sa zahtjevima održivosti.

Za nadolazeće zimske rasprodaje, Specialty Specialist je razvio paket raznih materijala dizajniranih posebno za privremene natpise. Paket idealan za ukrašavanje bilo kojeg zida, prozora ili podne površine u trgovini. Wally, Dotty i ReVita® Pure Tack su “veličanstvenih 3” koje je Guandong odabrao za siječanjske rasprodaje u trgovinama. Prodavači ih mogu lako postaviti i neograničeno premještati, bez ostavljanja tragova ili ostataka. Tri iznimno svestrana, brza i konkurentna rješenja, kompatibilna su sa svim glavnim tehnologijama tiska (laser, indigo, ink jet, offset i digitalni offset).

Wally medij bez ljepila

Wally je revolucionarni premjestivi materijal bez ljepila iz Guandong linije Nano-Tack® Technology, idealan za ukrašavanje prozora i okomitih površina poput zidova i namještaja s malim grafikama. Ovaj nanodot ljepljivi film, izrađen je od recikliranog poliestera koji se može reciklirati. 100% je bez PVC-a i koristi tehnologiju ispuštanja zraka (Scarico d’Aria®). Omogućuje stvaranje trenutnih promo poruka i privremenih ukrasa koji se mogu jednostavno nanijeti bez opasnosti od ružnih mjehurića.

Dotty Satin za veće površine

Za izloge koji zahtijevaju velike vizuale, Guandong predlaže svoj Dotty Satin film, najnoviji proizvod u liniji Dotty. Izrađen je od 74% recikliranog PVC-a, s točkicama ljepila i Scarico d’Aria® tehnologijom koja omogućuje lako nanošenje na vrata i prozore, izbjegavajući neugledne mjehuriće. Također se lako i brzo uklanja, ne ostavlja tragove ljepila i ima garanciju od 6 mjeseci. Dotty Satin savršen je za eco-solvent, UV i latex ispis, uz jamstvo savršenog prikaza boja i kvalitete.

ReVita® Pure Tack za podne grafike

ReVita® Pure Tack Guandongovo je rješenje za izradu podnih grafika. Ima R13 protuklizni certifikat i podržava latex, UV i eco-solvent tehnologiju tiska. Zahvaljujući posebnom nanotočkastom ljepilu, ReVita® Pure Tack može se sigurno nanositi čak i na najosjetljivije podove, kao što su mramor, parket i smola. Ovaj medij može se višekratno koristiti i neograničeno premještati. Izrađen je od poliestera koji je 100% recikliran od prirodnih sirovina i PET boca. Osim toga, ReVita® Tack podržava važne projekte za očuvanje i čišćenje oceana i mora diljem svijeta.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content