Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Produktivnost je prioritet uz Xerox iGen 150

Svako poduzeće želi naći lakši put do profitabilnosti koja se može postići uz tiskarski stroj vrhunske kvalitete, preciznosti i brzine – sve ono što je Xerox iGen 150 jedan od najproduktivnijih digitalnih strojeva za digitalni tisak u boji iz araka.

Gilmore Doculink – offset/digitalna tiskara iz mjesta Ottawa među prvima je testirala iGen 150 i potvrdila kako je ovaj uređaj stvoren za pobjede. “IGen 150 daje boju, kvalitetu i dosljednost kakvu tražimo”, rekao je Brian Wright, izvršni potpredsjednik operacija, Gilmore Doculink.

 

Automatizacija = Produktivnost = Više obavljenog posla

Uz povećanu brzinu ispisa do 25 posto i tisak 150 stranica u minuti, ovaj uređaj proizvodi i 3000 26-inčnih velikih stranica po satu, a to je pravi poticaj za produktivnost. Osim toga, svaka je stranica otisnuta uz patentiranu image-on-image tehnologiju i mat toner, digitalni otisak živih boja. Uz to, ovaj uređaj može raditi sa širokim rasponom papira što tiskarama omogućava da rade različite proizvode različitih formata i tekstura – od razglednica do svadbenih albuma.

 

Xerox u Hrvatskoj

Xerox je vodeća tvrtka na svijetu koja nudi cjelovita rješenja za upravljanje dokumentima. U bogatoj ponudi proizvoda tvrtke možete pronaći crno-bijele sustave za ispis dokumenata, te sustave za ispis dokumenata u boji. Tvrtka svojim korisnicima također nudi i usluge savjetovanja za upravljanje dokumentima. Xerox Hrvatska je predstavništvo tvrtke Xerox Ltd. Predstavništvo je osnovano 1994. godine. Osim proizvoda, hrvatskim korisnicima nudi održavanje hardverske i programske opreme, te savjetovanje na području produkcijskog tiska. Važna djelatnost je također i potpora lokalnoj mreži partnera koji su usredotočeni prije svega na prodaju i servisiranje rješenja u uredskom segmentu programa te na prodaju i servis produkcijskih uređaja.

 

iGen 150 Press smanjuje vrijeme i trud da bi se postigao dosljedan, visoko-kvalitetan učinak uz sljedeće karakteristike:

– Novi 2.400 x 2.400 dpi sustav – najpreciznija rezolucija na iGenu do danas. Poboljšani LPI (lines per inch) donosi uglađen oblik, oštre detalje i vrhunsku kvalitetu teksta.
– Auto Density Control System detektira i ispravlja crte prije nego se one pojave
– Automated Color Maintenance zamjenjuje i eliminira manualne postavke analizirajući boju te obavještava operatera kada je stroj spreman za produkciju

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content