Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Profesionalno printanje koje izvlači najbolje iz vašeg umjetničkog djela!

Azonprinterova digitalna inkjet rješenja sudjeluju u suvremenoj modernoj umjetnosti podržavajući umjetnike, fotografe, dizajnere te sve ostale u svojim kreativnim i inventivnim idejama s inovativnim tehničkim znanjem i dugogodišnjim iskustvom. Kreativni pojedinci već prepoznaju blagotvoran utjecaj digitalne tiskarske industrije na svoj umjetnički izraz koristeći kombinacije digitalnih alata i tradicionalnih medija za stvaranje digitalnih djela koja učinkovito oponašaju svoje crteže, slike itd.

Jedna od brojnih uspjeha između tehnološkog vođe Azonprinter i umjetničke zajednice je najnovija suradnja s poznatim hrvatskim suvremenim slikarom Borisom Guinom. Mješavina tehnološkog znanja i umjetničkog izražavanja otvarala su vrata novom i kreativnom načinu razmatranja umjetnosti i tehnologije. Boris Guina spaja umjetnost s digitalnom inkjet tehnologijom Azonprinter Matrix platforme za stvaranje svoje najnovije likovne izložbe ‘Refleksija’. Guinin proces stvaranja umjetnosti s točkastim, kružnim i nepravilnim crtama, grebanje, prskanje i prolijevanja boje, isprekidani potezi četkom koji donose asocijativne i simboličke čarolije čije su napetosti izgrađene oko odnosa između nepredvidljivog slobodnog kretanja iskrivljene boje i programiranog strukturnog uzorka koji generira nove vizualne komponente, koje su ponovno uzorkovani i rekontekstualizirani u postojeće skladbe. Uz rezoluciju od 2880 dpi-a, tehnologija Azon Matrix omogućila je Guini zamjenu ručnog procesa slikanja digitalnom fotografskom kvalitetom slike na raznovrsnim podlogama te je proširila mogućnosti primjene za osobne i kreativne aplikacije.

Uspješni Matrix robusni krevet, vakuum stol, potpuno opremljen Azon RIP softver i UV TurboJet tehnologija tinte osiguravaju savršen rezultat na svakom ispisu. Stoga Matrix UV omogućuje umjetnicima da izrade kvalitetne digitalne otiske izvrsnih umjetničkih djela na papiru i platnu, među ostalim materijalima. UV TurboJet tinta daje trajnost, kao i pružanje izuzetno visokog sjaja. Boje na papiru ili platnu izgledaju bogatije i svjetlije. Azonprinter se zainteresira i sudjeluje u svakom projektu i nudi stručnost kako bi pomogao u vođenju cijelog procesa tiskanja.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content