Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Program za uštedu troškova i povećanje operativnosti

Aktualnu gospodarsku situaciju, najblaže rečeno, moglo bi se opisati kao vrlo izazovnu. Cijeli niz sve nepovoljnijih gospodarskih događanja kao što su rastuće cijene energenata, rastuća inflacija, nepouzdani lanci opskrbe, sve veći troškovi kredita zbog rastućih kamata, itd. značajno utječu na sposobnost poslovanja tvrtki te povećavaju operativne troškove poslovanja.

Kako globalno, s istim problemima suočavaju se i tvrtke u regiji.
Tvrtke su, stoga, prisiljene preispitati svoje poslovne modele, razviti nove strategije i pronaći načine kako se nositi s izazovima bez utjecaja na profitabilnost. Rješenja su razna. Mogu uključivati ​​redukciju troškova, restrukturiranje radne snage, promjenu cijena proizvoda ili usluga, ali i uvođenje novih tehnologija, digitalizaciju i automatizaciju radnih procesa.

S ciljem da tvrtkama pomogne što lakše prevladati trenutno izazovno okruženje, Konica Minolta razvila je program za uštedu troškova, optimizaciju energetskih troškova te digitalizaciju i automatizaciju povezanih s uredskim poslovanjem.

Za učinkovitije i efikasnije poslove Konica Minolta nudi rješenja u različitim segmentima.

  • Suvremeni multifunkcijski uređaji koji štede vrijeme i energiju

Konica Minolta multifunkcijski uređaji zahvaljujući modernoj tehnologiji proizvodnje i energetski efikasnom dizajnu, uz to što povećavaju produktivnost, učinkovitije kontroliraju potrošnju energije uređaja.

  • Digitalizacijom uredskih radnih procesa do uštede vremena i novca

Bez obzira, radi li se o naplati, ugovorima, nabavi, logistici… digitalizirani i automatizirani procesi značajno  smanjuju količinu ručnog rada. Time se štedi vrijeme i novac. A zaposlenici? Oni se mogu posvetiti drugim poslovima.

  • Optimizirajte sustav video nadzora uz MOBOTIX

S MOBOTIX naprednim rješenjem za video analizu, tvrtke su u mogućnosti analizirati procese i situacije kao što su detekcija pokreta, prepoznavanje lica, praćenje objekata i drugo te uštedjeti vrijeme i novac.

  • Upravljajte ispisom, skeniranjem, korisnicima i troškovima

Implementacijom rješenja za kontrolu i sigurnost ispisa zadržat ćete kontrolu nad troškovima ispisa i izbjeći nepotrebni trošak. Naravno, bez utjecaja na  produktivnost.

  • Manja potrošnja goriva i zaštita okoliša s audio-vizualnom podrškom na daljinu

Uz AIRe Link možete nadomjestiti određene osobne posjete i zajedno s kupcem rješavati probleme na daljinu. To znači brži odgovor i brže rješenje.Ukoliko su vas zaintrigirala ova rješenja za uštedu, Konica Minolta na raspolaganju je za sve upite na [email protected]. Također, pozivamo vas da posjetite Konica Minolta web stranicu program uštede gdje ćete pronaći sve informacije o rješenjima za uštedu. Nemojte više čekati, počnite štedjeti već danas!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content