Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Proljetni Digitalni Forum i ove godine u Sarajevu

U istom prostoru kao i prethodne tri godine, u hotelu Radon Plaza u Sarajevu 18. i 19. 4. 2018. održat će se 3. „Proljetni Digitalni Forum“, najvažniji događaj vezan uz grafičku industriju u BiH. Na PDF-u će i ove godine biti pokazan široki spektar strojeva, uređaja i opreme za grafičku industriju, uključujući sirovine i repromaterijale te softverska rješenja.

Na površini od oko 1000m2 predstavit će se više od 20 izlagača, a posjetitelji će moći vidjeti najnoviju  opremu brendova Roland, Epson, Canon, Summa, Trotec, Ricoh, Konica Minolta, Unibind, Ideal, Riso, Dahle, Xerox, FujiFilm i Polyprint.

Što se repromaterijala tiče, uz izlagače iz ranijih godina, 3A-Polycasa, Nanodiy, Plastidite i Siser ove godine će se predstaviti i dva nova – Guyenne, francuski proizvođač papira  te Adler, proizvođač promotivnog tekstila.

Uz izložbeni dio, posjetitelje i ove godine očekuje stručni program u sklopu kojeg će renomirani predavači predstaviti nove tehnologije te sve prednosti njihova korištenja.

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, potrebno je samo registrirati se (svi detalji nalaze se na www.pdf.ba)

Novost u sklopu ovogodišnjeg PDF-a je i drugo regionalno natjecanje u obljepljivanju vozila Adria/Balkan WrapStar BiH koje se organizira u suradnji s Print Magazinom. Pobjednik, uz vrijednu novčanu nagradu, osvaja i pravo izravnog nastupa na europskom Wrap Star natjecanju koje će se održati u sklopu sajam Viscom, u siječnju 2019. godine u Njemačkoj. Mjesta za prijavu još ima, a s obzirom na ograničen broj sudionika, požurite! Prijaviti se možete ovdje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content