Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Promo industrija voli Gunsjet printere

S ciljem promicanja razvoja društvenog poduzetništva, a nastavno na Zadrugu Pontes Salutis, u Zagrebu posluje tvrtka Afilio d.o.o.
Posjetili smo ih vezano uz kupnju novog Gunsjet GH UVF1016 flatbed printera kojeg je instalirala tvrtka Radin d.o.o., zastupnik za Hrvatsku. Tom prilikom porazgovarali smo s gđom Irenom Frančišković i gosp. Robertom Frančiškovićem.

Koje proizvode imate u svojem asortimanu?

Glavni artikli su nam pamučne vrećice i tisak na tekstil. Pamučne vrećice radimo za brojne poznate trgovačke lance, poput DM-a, Tommyja, Konzuma…
Osim toga radimo i razne personalizirane proizvode te promo proizvode, poklon pakete s dostavom na kućne adrese. Asortiman planiramo širiti na promo segment/korporativna darivanja kako bismo iskoristili svoje proizvodne kapacitete.
Tvrtke koje nemaju zaposlene osobe iz društveno ranjivih skupina, kupnjom naših proizvoda osiguravaju zadovoljenje zakonskih potreba za financiranjem invalidnih osoba. 

Gunsjet nije prvi UV printer u vašem pogonu. Kako to da ste išli na novi brend printera?

Iskreno, razlog je bio financijski. S našim prvim UV printerom bili smo zadovoljni. Kod nas je jako dugo i dobar je. Nažalost, naše poslovanje ga je preraslo. Gledali smo da ostanemo kod istog brenda, ali da investiramo u veći model. Financijski to ne bi bila opravdana investicija. Za znatno manja sredstva s tvrtkom Radin smo dogovorili isporuku Gunsjet GH UVF1016 printera koji svojim karakteristikama znatno nadilazi printer koji smo imali u planu kupiti. Još važnije je da je i kvaliteta otiska na vrlo visokom nivou.

S obzirom da već imamo iskustvo s radom na UV printeru, sama obuka je bila gotova u roku  jednog dana. RIP je prilično jednostavan. Kvaliteta otiska i brzina su također odlični, a i prednost je da kad printer radi na prvom dijelu radnog stola, mi možemo drugi dio puniti s novim proizvodima tako da nam i to ubrzava proces proizvodnje. 

Više o samoj tvrtki te planovima za nove investicije pročitajte u aktualnom online izdanju Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content