Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PROMO PROIZVODI TJEDNA: Chivas back bar

Zagrebačka tiskara Balboa svojim kljentima nudi niz kreativnih rješenja za interijernu promociju, mogućnost dizajna proizvoda, projektiranje, izvedbu i montažu te održavanje uz najmoderniju tehničku i tehnološku podršku.

Danas vam predstavljamo projekt “Chivas back bar”. Želja kupca je bila da ima pozadinu za šank s policama, i to za pića brenda Casablanca Chivas. Prateći smjernice vizualnog identiteta brenda Chivas, stručnjaci iz Balboe koristili su smeđe i zlatne tonove te ih naglasili crnim rasterom. Pravilni raster koji čini police razbijen je dinamikom kosih crta koje postižu maksimalni efekt i plijene pažnju LED osvjetljenjem.

Centralni dio elementa ističe logo “Casablanca Chivas” koji je izveden od mesing lima s pozadinskom rasvjetom. Na njemu je postignuto fino presijavanje vanjske površine pod utjecajem vanjskog svjetla. Pozadinska aura LED svjetla istovremeno naglašava slova.

Vanjske vidljive površine elementa izvedene su od kompozitnog aluminijskog materijala koji se primjenjivao na površinama koje imitiraju drvo. Zbog tehničke zahtjevnosti elementa zamjenski materijal se pokazao kao pravi izbor i stvorio je dojam pravog drva, a ujedno je omogućio izrezivanje i prodor svjetla.

Posjetite sajam Promodays i saznajte sve mogućnosti koje nudi Balboa.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content