Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Proširena Canon imagePRESS V serija za još više mogućnosti

Krajem prošle godine Canon je s dva nova rješenja proširio svoju imagePRESS V seriju. Postavljajući nove standarde u produktivnosti tonera u pojedinačnim listovima, serija V predstavlja evoluciju iznimno uspješne obitelji imagePRESS.
Nova serija donosi tehnološka poboljšanja koja podižu izvedbu na novu razinu dok je čini lakšom za korištenje. Serija V omogućuje komercijalnim i internim pružateljima usluga tiska da nadvladaju svoje proizvodne izazove i zadovolje zahtjeve kupaca za visokokvalitetnim ispisom proizvedenim u najkraćim rokovima.

Canon je sa svojim partnerom tvrtkom Avtera jedno od rješenja iz V serije predstavio i na sajmu Print21 u Sarajevu. Premijerno na tržištu BiH predstavili su imagePress V700 (jedan od tri modela iz serije V900).
Kako nam je rekao gosp. Niko Vlastelica iz tvrtke Canon, dizajniran je za brza produkcijska okruženja gdje su dosljedna i visoka kvaliteta otiska, konzistentnost boje, produktivnost te veliki izbor medija potrebnih svaki dan. Ispisuje brzinom od 70 stranica u minuti. imagePress V700 namijenjen je, prije svega, kupcima koji rade SRA3+ i dugi format do 1.3m te imaju 30 do 50 tisuća otisaka mjesečno. 

Što je sve Canon predstavio u Sarajevu pogledajte u Print Reportu na našem You Tube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content