Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Proširite mogućnosti uz Konica Minolta rješenja za oplemenjivanje

Kako proširiti vlastite granice, kako razmišljati „outside the box“, kako biti prepoznatljiv i drugačiji…? Po odgovore na ova pitanja mnogi brendovi odlaze na najpoznatiji weekend u godini – na Weekend Media Festival u Rovinju.
Kada je riječ o tisku, točnije tehnologijama oplemenjivanja, odgovore na ova pitanja Weekend-ašima je ove godine dala tvrtka Konica Minolta.

Naime, svaki brend za svoj proizvod danas želi da se izdvaja od konkurencije, da ga potrošač pamti, da ima dašak luksuza i da u konačnici poveća prodaju. Uza sve to, treba imati na umu da za to postići proizvod ima jako malo vremena. Prvi kontakt s proizvodom je vizualni, drugi taktilni, a oba traju samo nekoliko sekundi.

No, tisak i tehnologije oplemenjivana imaju odgovor. Sve gore navedeno moguće je postići različitim doradnim tehnikama ukrašavanja proizvoda.
Kako je na prezentaciji na Weekend Media Festivalu istaknuo Bojan Zupančič, predstavnik Konica Minolta Adria regije i voditelj prodaje industrijski i profesionalnog tiska, zahvaljujući razvoju i digitalizaciji u profesionalnom tisku različite tehnike dorade poput izrezivanja, graviranja, parcijalnog nanošenja laka i/ili folija danas mogu oplemeniti svaki proizvod. Da je tome zaista tako i u praksi  posvjedočio je Filip Macan iz Macan integrativne radionice koja je korisnik Konica Minolta rješenja za oplemenjivanje.


Samo je mašta granica oplemenjivanju proizvoda

Foto: Pixell, Emica Elveđi

Kako to izgleda na konkretnom proizvodu mogli su se uvjeriti i sudionici WMF-a ako su zavirili Konica Minolta Luxury Package u kojem su se nalazili uzorci različitih vrsta ambalaže oplemenjenih lakom i/ili folijom. Bila je tu kutija sa sleevom, kutija za maslinovo ulje, kutija za toner za lice, krema za lice i čokolada. Drugim riječima, upravo proizvodi koje rade brojne tiskare u zemljama regije.
Digitalne tiskarske tehnologije i oplemenjivanje koje nudi Konica Minolta vrlo jednostavno svaki proizvod mogu učiniti drugačijim, prepoznatljivijim i posebnijim. Kako ističu, kada je u pitanju oplemenjivanje, samo je mašta granica!

Sva ambalaža iz Konica Minolta Luxury Package napravljena je uz pomoć tri Konica Minolta stroja:
– otisnuta je na KM-1e
– s lakom i folijom dorađena na MGI JetVarnish 3D Evo
– izrezana je na Mottioncutteru.

Ono što je također bitno naglasiti je da različite tehnike dorade više nisu rezervirane samo za velike, danas su dostupne svima te je moguće doraditi i male naklade. I ono što je još važnije, po prihvatljivoj cijeni, osobito ako se uzme u obzir dodna vrijednost koju proizvod dobiva.

I zato je upravo See the Potential moto Konica Minolte kojom vas poziva da otkrijte nemoguće i proširite svoje mogućnosti tiska. Od osvajanja novih tržišta, do prihvaćanja novih tehnika i stvaranja još unikatnijeg korisničkog iskustva.

Iz Konica Minolte vas pozivaju da ih kontaktirate, a ovisno o vašim zahtjevima i posjetite u njihovu showroom-u i osobno upoznate proces dorade i sve druge dodatne mogućnosti.Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content