Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Protekt® film – zaštitite vaše limene ljubimce!

Svjetski poznati proizvođač folija Madico, u svom portfoliju ima vrhunsku prozirnu zaštitnu foliju pod nazivom Protekt PPF. Kao što i sam naziv govori, riječ je o foliji sa specijalnim završnim premazom koji štiti boju od oštećenja koje u prometu mogu izazvati kamenje, šljunak, pijesak, ptičji izmet, zimska sol, sok od drveća, insekti, ulje i ostalo.

Dugotrajna zaštita vašeg vozila!

Srećom, postoji jednostavno, dugotrajno rješenje za zaštitu vašeg automobila i održavanje njegovog novog izgleda. Film je otporan na mrlje i diskoloraciju.

Protekt® PPF by Madico® je prozirna folija za zaštitu boje s vodećim završnim premazom u industriji koji eliminira ogrebotine tijekom vremena. Dizajnirana je za vanjsku primjenu na automobile, motore, traktore i ostala vozila, čamce, jet skije i lakirane površine RV vozila.

Protekt PPF se lako može rezati kako Madico-ovim MACS sustavom tako i ostalima, kako bi se osiguralo prilagođeno apliciranje na bilo koju površinu vozila. Zaštitni premaz otporan je na ogrebotine, kemikalije i onečišćenje, a proizveden je s poklopcem koji ga štiti tijekom transporta i skladištenja.
Valja naglasiti kako je Protekt PPF podržan 7-godišnjim jamstvom.

Protekt PPF – moguća primjena

  • Kompletno obljepljivanje automobila – potpuna zaštita održava vrijednost automobila i sjajni, novi izgled automobila.
  • Poklopac motora – jedna od najnižih lakiranih površina na automobilu treba zaštitu.
  • Prednji branik – štiti od krhotina boje i insekata.
  • Vrata i ručke vrata – područja sklona ogrebotinama.
  • Retrovizori – zaštita od kamenja pri velikim brzinama.

Zaštitite svoja vozila još danas, a sve informacije i savjete sa zadovoljstvom će s Vama podijeliti Europapier Adria – Viscom tim!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content