Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Premijera novog Mimaki hibridnog tekstilnog pisača

Tvrtka Mimaki, jedan od vodećih proizvođača ink jet pisača i sustava za rezanje, na sajmu ITMA 2019, koji se od 20. do 26. 6. održava u Barceloni, Španjolska, predstavit će svoj široki asortiman vrhunskih digitalnih tehnologija za ispis.
Fokus će biti na predstavljanju novog hibridnog digitalnog tekstilnog pisača koji ima mogućnosti transfernog tiska i direktnog tiska na tekstil. Ono što je najvažnije, ove karakteristike omogućuju proizvođačima tekstila i odjeće postizanje neusporedive fleksibilnosti i poboljšane mogućnosti primjene za rast poslovanja. Novi Mimaki pisač također omogućuje istovremeno punjenje više kompleta boje, što povećava svestranost raspona tkanina i maksimalnu raznolikost proizvoda.

Kao budućnost otiska na tekstil i daljnjih proizvodnih prednosti, Mimaki će također pružiti uvid u svoj novi TA Job Controller softver, posebno dizajniran za proizvođače tekstila. Za korištenje na uspješnim Mimakijevim Tiger Pro i Rimslow TR serijama, ali i na svim drugim Mimaki tekstilnim pisačima, TA Job Controller korisnicima omogućuje povezivanje jedan na jedan s RIP-om i drugim uređajima za automatizirani tijek rada od dizajna do pripreme, ispisa i naknadnog ispisa.

Uz pionirsku opremu za ink jet tehnologiju, napredni workflow softver i vrhunske boje, Mimaki će pokazati kako dugoročna predanost tekstilu i velika ulaganja u istraživanje i razvoj mogu pomoći pružateljima usluga tiska tekstila da poboljšaju svoje poslovanje. Također će im pokazati kako mogu smanjiti svoje troškove proizvodnje i poboljšati svoju ponudu kako bi održali konkurentnost.

Neizostavan naglasak na Mimakijevom štandu (H3-B110) bit će vodeći industrijski sublimacijski digitalni tekstilni pisač, Mimaki Tiger-1800B MkII. Kombinirajući Mimakijevu japansku stručnost u području elektronike sa znanjem stručnjaka iz tvrtke La Meccanica u izgradnji čvrstih i robusnih konstrukcija pisača dizajniranih u Italiji, Tiger-1800B MkII – najnoviji model serije Tiger-1800B – omogućuje korisnicima da proizvode visokokvalitetne proizvode, razlučivosti do 1200 x 1200 dpi-a, pri brzini ispisa do 385m2 / h, bez potrebe za kompromisom u proizvodnji.

Iz svoje napredne TR serije, Mimaki će predstaviti i stroj za premazivanje TR300-1850C, stroj za parenje TR300-1850S, kao i prednosti cjelovitog rješenja za proizvodnju tekstilnog tiska. Pružajući opremu potrebnu za rad cjelokupnog digitalnog tekstilnog procesa, sveobuhvatno Mimaki rješenje osigurava potpunu kompatibilnost tehnologije, kao i povećanu produktivnost, kvalitetu i

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content