Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prva Landa S10 stiže u Europu

Prvi Landa nanografski digitalni tiskarski stroj, koji će biti instaliran u Europi, na putu je prema svom beta korisniku, tvrtki  Edelmann u Njemačkoj. Predstavnici tvrtke Edelmann posjetili su Izrael prošli mjesec kako bi pregledali svoj Landa S10 B1 ink jet pisač prije pošiljke.

Poslovanje tvrtke Edelmann vezano je uz tržište zdravlja i ljepote, s naglaskom na proizvodnju preklopnih kartonskih kutija te letaka, prospekata i brošura.  Svoje proizvode prodaju u cijelom svijetu, uz zaradu od oko 300 milijuna eura.

Instalacija kod takvog jednog velikog igrača u industriji, od velikog je značaja u kontekstu razvoja Landa tehnologije i njezinog budućeg potencijala te široke prihvaćenosti.

Tehnički direktor tvrtke Edelmann Oliver Sattel rekao je da su potencijalne aplikacije za korištenje Lande S10 ambalaža malih naklada, serijalizacija te zaštita robne marke.

Prvi beta stroj instaliran je prošle godine u kolovozu, u tvrtki Graphica Bezalel u Izraelu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content