Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U Kopitehni predstavljen Canon imagePRESS V1000

Canon, jedan od vodećih proizvođača produkcijskih pisača, početkom jeseni 2022. godine krenuo je s prodajom produkcijskog rješenja Canon imagePRESS V1000.
Netom pred kraj 2022. prvi pisač instaliran je u demo centru tvrtke Kopitehna, ovlaštenog distributera Canon rješenja.
Po čemu se novi Canon imagePRESS V1000 razlikuje od Canonovih starijih modela, komentirao je gospodin Johannes Osterbauer, voditelj poslovnog razvoja za Professional Print Solutions u tvrtki Canon CEE.

„Canon imagePRESS V1000 građen je na potpuno novoj platformi. U sebi nosi mnogo inovacija koje olakšavaju rad operateru te značajno podižu nivo kvalitete i produktivnosti. Svojim karakteristikama ulazi u srednji produkcijski rang.

Inovacije koje olakšavaju rad uz zadržavanje kvalitete

Canon imagePRESS V1000 konstrukcijski se znatno razlikuje od prijašnjih modela. U ovom uređaju odvojene su jedinice za tisak, jedinica za fiksiranje otiska i jedinica za hlađenje. To su sada tri jedinstvene cjeline. Potpuno nova konstrukcija jedinice za fiksiranje otiska „POD Surf Fixing“ omogućuje kvalitetno i brzo fiksiranje otisaka na papirima od 50 pa do 400g. Zbog toga, promjena težine medija ne uzrokuje smanjenje brzine tiska.

Vrijeme pripreme tiska je smanjeno i znatno olakšano u odnosu na raniju seriju strojeva što znatno olakšava rad operateru. Ugrađeni in-line spektrofotometar osigurava brzo i jednostavno kreiranje profila, verifikaciju, kalibraciju i eventualnu korekciju boja. Opcija „front to back registration“ osigurava precizan rad na medijima do duljine od 1.3m s tolerancijom manjom od 0.7mm. Sve ove nove funkcionalnosti znatno utječu na smanjenje otpada i manji trošak energije te uređaj ulazi u sam vrh energetski učinkovitih strojeva.

Iako je uređaj prisutan na tržištu od devetog mjeseca prošle godine, u CEE regiji već je prodano deset strojeva. Reakcija novih kupaca je odlična. Visoka brzina ispisa bez obzira na debljinu medija, identična kvaliteta otiska od prvog pa do posljednjeg otisnutog arka, fleksibilnost medija i druge funkcionalnosti razlog su značajnog interesa na tržištu za novi produkcijski stroj Canon imagePRESS V1000“, rekao je gosp. Osterbauer.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content