Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prvi dan sajma Print21 – bogata ponuda privukla velik broj posjetitelja

Drugi od dva ovogodišnja sajma Print21 jučer, u srijedu, 17. 4., otvorio je svoja vrata u prostoru Kongresne dvorane na Zagrebačkom Velesajmu.
Povratak je to sajma Print21 u Zagreb nakon dvije godine putovanja po gradovima regije tijekom kojih je održan u Sarajevu, Ljubljani i Novom Sadu.
Ono po čemu je ovo ovogodišnje zagrebačko izdanje posebno je svakako činjenica da se radi o dosada najvećem održanom sajmu Print21. Kako po broju izlagača tako i po površini. Na sajmu izlaže 34 tvrtke, na površini od cca 2100m2.
To je samo još jedna potvrda da je Print21 izrastao u respektabilnu, regionalnu sajamsku priču koja je branši očigledno i više nego potrebna.

Raznolika i iznimno bogata ponuda privukla je velik broj posjetitelja, unatoč neradnom danu u Hrvatskoj zbog parlamentarnih izbora. Izlagači su imali pune ruke posla tijekom cijelog dana. Što i ne čudi, s obzirom na izloženih više od 80 različitih strojeva i prateće opreme te niza premijernih predstavljanja.

Najviše rješenja vezano je uz segment tiska na tekstil, prvenstveno DTG i DTF, no niti ostalih rješenje ne nedostaje – produkcijska rješenja za tisak iz arka i role, flatbed printeri, cutteri, hibridna rješenja, laserski rezači, graverke, UV i eko solventni printeri, termo preše, softveri, folije, široka ponuda promo tekstila… tek je dio onoga što se može vidjeti.
Prvi dan obilježila su i dva zanimljiva panela u sklopu edukacijskog kutka. Razgovaralo se o nikad važnijoj automatizaciji te tisku ambalaže kao konstantno rastućem sektoru.

Poseban touch završetak prvog danu dao je happy hour cockatil bar powered by Badel 1862!

Sajam Print21 otvoren je i danas do 16h pa ako ste blizu, navratite. Ulaz je besplatan. Sve što trebate je registrirati se.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content