Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prvi Dipa Open day u Sloveniji

Dipa je otvorila podružnicu u Sloveniji i tom je prigodom organiziran Open day u Ljubljani. Program se sastojao od edukativnog i prezentacijskog dijela. Na edukativnom dijelu predavanja su održali predstavnici 3M-a, Rolanda, Guandonga i Poli-tapea te prisutne upoznali s novostima u digitalnom tisku. Na prezentacijskom dijelu kupcima su predstavljeni Rolandovi proizvodi s posebnim naglaskom na novi VersaUV LEF2-200, TrueVIS VG2-640 s novim TR bojama i savršenim printom te kompaktni Roland BT-12 za tisak na tekstil. Uz njih izloženi su bili  još i VersaEXPRESS RF-640 i CAMM-1 GR-640, Rolandov printer i cutter koji besprijekorno funkcioniraju zajedno te se nude u COMBO akciji o kojoj više možete saznati direktno kod Dipe.

Predstavljen je i novi laser u Dipinoj ponudi, Helios, koji se nudi u 6 dimenzija u rasponu od 1053x753x490 mm do 2650x1600x1300 mm. Izložen je bio i laminator BU-1700E Warm, iznimno kvalitetan kineski proizvod po povoljnoj cijeni.

U sklopu Open daya održana je i prezentacija Car Wrapa od strane certificiranog 3M instalatera s 3M folijama IJ180Mc-10, IJ180Mc-114 (prozirna cast folija za još bolji dizajn) i IJ180Mc-120 (prva metalik folija koja ostavlja bez daha). Izložena je i široka paleta proizvoda koji vam trebaju za Car Wrap od 3M rukavica do OLFA skalpela.

Svoje proizvode izložili su i predstavnici 3M-a, Guandonga i Poli-tapea. Open day je prošao u ugodnom druženju i razmjeni iskustava te se iz Dipe ovim putem zahvaljuju i svima koji su posjetili ovo događanje u organizaciji Dipe.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content