Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prvi Durst TAU 330 RSC E instaliran u regiji

U regiji je završena prva instalacija UV ink jet pisača, Durst TAU 330 RSC E UV za digitalni ispis ambalaže i etiketa. Tvrtka Grafik.net, distributer Dursta, napravila je instalaciju pisača u tvrtki JOMI Labels d.o.o. iz mjesta Radeče u Sloveniji. Mala tiskara velikog kapaciteta, prepoznata kao prvi i najbolji izbor u proizvodnji etiketa za vina, farmaceutsku i mesnu industriju, usmjerena je prvenstveno na slovensko, hrvatsko, njemačko i austrijsko tržište ali ima veliku tendenciju širenja i na ostale zemlje EU.

Stroj koji je moguće nadograditi do pune brzine od 74m/min ima mogućnost ispisa u širinama 244mm i 330mm. Rezolucija ispisa je 1200 x 1200 dpi-a, s veličinom kapljice od 2 pl. Korištenje bijele boje ne utječe na produktivnost od 1020m2/sat, a visoko pigmentirane boje smanjuju potrošnju do čak 20%.

Sve opcije iz Tau 330 RSC prethodnih modela mogu se nadograditi na novi model E, što uključuje valjak za hlađenje, varijabilni tisak ili veliki vanjski namatač (jumbo unwinder). Osim standardnog CMYK-a i bijele moguća je i nadogradnja na OVG. Stroj se isporučuje isključivo s Durstovim softverom Workflow Label.

Tijekom razvoja Tau 330 RSC E modela posebna pozornost posvećena je fleksibilnosti stroja, odnosno mogućnosti brzog i jednostavnog nadograđivanja sustava. Od sada, sa cjenovno prihvatljivim RSC modelom, vrata su širom otvorena svim malim i srednje velikim tiskarama kojima će ovakav stroj otvoriti nove mogućnosti i definitivno nova tržišta.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content