PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prvi put nakon 20 godina Pringles čips doživio „makeover“

Prvi puta nakon 20 godina, tvrtka Kellogg’s odlučila se na redizajn ambalaže svog svjetski poznatog brenda, čipsa Mr. Pringles.

Pringles se tako pridružuje drugim prodavačima u kategoriji hrane i pića koji su nedavno osvježili svoje ambalaže kako bi se usredotočili na jednostavnost i pojednostavljeni dizajn. Ovim redizajnom, kojeg je Kellog’s promišljao pune dvije godine, žele se naglasiti odvažne nijanse i čišća estetika s ciljem da istakne kako se razni hrskavi sastojci mogu spajati i kombinirati u bezbrojnim kombinacijama okusa.

Osvježenje dizajna obuhvaća maskotu gospodina Pringlesa koji je dobio dinamičnije brkove, istaknutiju leptir mašnu, blistave oči i izražajne obrve. Za Mr. Pringlesa ova je preobrazba svojevrsni „glow up“, što je na društvenim mrežama popularna fraza za nekoga tko se transformirao na bolje, obično u smislu fizičke atraktivnosti ili kondicije.

Promjena ambalaže jedan je od načina da se potakne ponovno zanimanje potrošača koji su već dobro upoznati s markom. Mnogi trgovci hranom i pićima ulažu više u oglašavanje i inovacije proizvoda kako bi nastavili zamah prodaje potaknut koronavirusom, što je potrošače dovelo do toga da stvaraju više zaliha i kuhaju kod kuće.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content