Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prvi UV flatbed pisač iz Ricoha


Ricoh Europe je najavio za početak 2018. g. puštanje u prodaju prvog Ricoh UV industrijskog plošnog pisača. Novi pisač je odgovor na rastuće tržišne potrebe za većom fleksibilnošću malih serija i povećan raspon materijala na kojima se zahtijeva ispis.

Optimiziran je za industrijski dekorativni ispis. Ricoh Pro T7210 omogućuje odličnu kvalitetu ispisa i visoku produktivnost od 50 m2/sat u standardnom načinu ispisa, odnosno 100 m2/sat u brzom načinu ispisa. Uređaj je fokusiran na industrijski sektor; unutrašnje dekoracije i građevinske materijale. Konstrukcijski je prilagođen industrijskoj upotrebi, ali i tisku malih pojedinačnih poslova. Velika radna površina omogućuje tisak na teže materijale poput stakla, drva, legura aluminija i drugih metala, ali i na materijale namijenjene sign industriji poput forexa, plexiglasa i drugih pločastih materijala.

Najveći format ispisa je 210×320 centimetara sa direktnim ispisom na medij debljine do 110 mm.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content