Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prvi UV flatbed pisač iz Ricoha


Ricoh Europe je najavio za početak 2018. g. puštanje u prodaju prvog Ricoh UV industrijskog plošnog pisača. Novi pisač je odgovor na rastuće tržišne potrebe za većom fleksibilnošću malih serija i povećan raspon materijala na kojima se zahtijeva ispis.

Optimiziran je za industrijski dekorativni ispis. Ricoh Pro T7210 omogućuje odličnu kvalitetu ispisa i visoku produktivnost od 50 m2/sat u standardnom načinu ispisa, odnosno 100 m2/sat u brzom načinu ispisa. Uređaj je fokusiran na industrijski sektor; unutrašnje dekoracije i građevinske materijale. Konstrukcijski je prilagođen industrijskoj upotrebi, ali i tisku malih pojedinačnih poslova. Velika radna površina omogućuje tisak na teže materijale poput stakla, drva, legura aluminija i drugih metala, ali i na materijale namijenjene sign industriji poput forexa, plexiglasa i drugih pločastih materijala.

Najveći format ispisa je 210×320 centimetara sa direktnim ispisom na medij debljine do 110 mm.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content