Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PSI 2018 privlači posjetitelje iz cijelog svijeta

Putovanje u središte svemira promotivnih proizvoda

Putovanje gotovo diljem svijeta radi povezivanja međunarodnih tržišta promotivnih proizvoda? Za distributere promidžbenih proizvoda i agencije zaposlenika  iz Europe, Afrike, Azije i SAD-a, PSI je prvi važan događaj ove godine. Jedan od dva posjetitelja putuje na sajam iz inozemstva, izvan Njemačke kako bi doma ponijeli nove, svježe ideje, nove kontakte i nova partnerstva u svojem poslovanju. Gotovo da nema relacije koja bi bila predaleko. Putovanja za nadolazeći sajam, koji će se održati u Düsseldorfu od 9. do 11. siječnja 2018., u punom su zamahu u mnogim mjestima.

„Brza distribucija novih visokokvalitetnih proizvoda na korejsko tržište glavni je razlog da posjetimo PSI“, kaže g. Baeheon Lee. On je predsjednik Uprave Hyosung SP Co i dolazi iz Koreje. „Ali također se nadamo uvesti korejske proizvode koje nismo otkrili na europskom tržištu.“ Mnogi međunarodni posjetitelji PSI-a nalaze se u istoj situaciji kao g. Baeheon Lee. Oni dolaze ne samo da bi se susreli sa svojim kontaktima, već također za cilj imaju iskoristiti ovaj sajam kako bi ostvarili obostranu korist za europsko i svoje domaće tržište.

To stajalište potvrđuje i g. Sharif Mostafizur Rahman, vlasnik tvrtke sa sjedištem u Bangladešu, Gift World.Ove godine će treći puta putovati u Düsseldorf.

„Trendovi se brzo mijenjaju“, kaže on. „PSI je pun novih ideja. Dolazim upoznati svoje dobavljače, pronaći nove proizvode i ono najvažnije, saznati više o novim trendovima koje mogu uvesti na naše tržište.“

 

Otkrivanje onoga što je novo

PSI je osobito atraktivan za posjetitelje iz inozemstva jer otkriva mnogo novih proizvoda. Brojni dobavljači promotivnih proizvoda će početkom godine na PSI-u predstaviti svoje nove kolekcije za narednu godinu, uključujući i ekskluzivne proizvode. Jedan od primjera – 50 članova PSI FIRST Cluba, svi oni će otkriti svoje proizvode na PSI-u. Izumitelji će također pružiti inspiraciju na međunarodnom tržištu koje igrači mogu koristiti u svom regionalnom poslovanju. „Putujemo devet sati na PSI“, kaže g. Lateef Adebayo, predsjednik Uprave Colouredspaces. Već nekoliko godina dolazi na PSI čak iz Nigerije.

„Ovaj sajam je događaj za cijelu godinu”, kaže on. Koristi PSI kako bi bio ukorak s inovativnim trendovima i proizvodima. „Došao sam razviti nove ideje i kreativnije načine kako bismo zadovoljili potrebe naših klijenata koje se stalno mijenjaju“, kaže g. Lateef Adebayo.

 

Svi ključni igrači pod jednim krovom

Primjenjuje se opće pravilo: svatko tko posjeti PSI jednom, vratit će se i drugi put. Gđa Katherina Shumko i njezini kolege iz agencije za oglašavanje i proizvodnju, Karifa uputit će se u Düsseldorf, to će biti već treći put da sudjeluju. Gotovo 20 sati čiste vožnje dijeli Minsk od Düsseldorfa. Koristit će automobil kako bi putovali 1700 kilometara. „PSI je odličan sajam u Europi kada je riječ o novim proizvodima na tržištu, suradnji s kupcima te održavanju i uspostavljanju kontakata s partnerima“, kažu Bjelorusi. „Budući da je svaki put PSI nov i drugačiji, uvijek ga vrijedi ponovo posjetiti.“

 

Gđa Fanny Martin jedna je od najvjernijih posjetitelja. Ona je direktorica tvrtke Versopub te živi i radi na Mauricijusu. Ove godine obilježit će svoj 16. posjet sajmu, a izdržat će nevjerojatnih 13 sati leta kako bi prešla 9.390 kilometara koliko ima između Paillesa i Düsseldorfa. Ne može si priuštiti da ne dođe na PSI jer kada se nalazite na Mauricijusu, sajmovi su jedini način da stupite u kontakt s opskrbljivačima promotivnih proizvoda. PSI je jedan od najvažnijih datuma u njenom kalendaru.

 

„To je najbolja manifestacija za sastanak svih europskih dobavljača pod jednim krovom. Tamo se trendovi na tržištu prikazuju u profesionalnom i sofisticiranom obliku. Ovdje su najveći europski igrači.“  Susreće se sa svojim dugogodišnjim, ali i novim partnerima u Düsseldorfu: „Za nas, PSI je mjesto za razgovor o partnerstvima, uzajamnim koristima i marketinškim strategijama“, objašnjava gđa Fanny Martin.

Kao članica Odbora IPPAG-a, International Partnership for Premiums & Gifts, još je važnije da sudjeluje na sajmu jer se jedan od tri godišnja sastanka članova održava na PSI-u. I IPPAG nije sam. Sve glavne međunarodne udruge, uključujući one iz Belgije, Španjolske i Portugala, Rusije i Poljske – predstavit će se u siječnju na PSI-u.

 

 

Međunarodni susret

Još jednom u 2018. godini povezivanje na sajmu će biti iznimno jednostavno putem PSI-ova matchmaking online alata, koji se može koristiti na sajmu kako bi se dogovorili sastanci s pravim kontaktima, kako s dobavljačima tako i s distributerima. Otprilike 300 sastanaka već je dogovoreno za nadolazeći PSI, uključujući međunarodne sudionike. Osim Njemačke, predvodnici u smislu pripreme nastupa uključuju Nizozemsku, Austriju, Belgiju, Poljsku, Švicarsku i Španjolsku.

O PSI-u

U PSI-u, vodećem europskom sajmu industrije promotivnih proizvoda, stručnjaci za promotivne proizvode dobivaju pregled trendova i inovacija iz industrije. Osim toga, posebni eksponati i izložbeni prostori posvećeni su promotivnim etiketama, tehnologiji tiska i završnoj obradi, izumima i inovacijama. Na PSI-u 2017, 988 izlagača iz 37 zemalja predstavilo je svoje tvrtke posjetiteljima kojih je bilo 18.094. PSI 2018 održat će se od utorka 9. siječnja do četvrtka 11. siječnja u Düsseldorfu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content