Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PUR COTTON- specijalni papir iz Europapier Adrie

Europapier je krenuo sa prodajom specijalnog papira – PUR COTTON. Kao što mi i ime govori, papir je izrađen iz 100% pamuka. Mekan je i vrlo luksuzan na dodir koji će Vaša kreativna rješenja učniti posebnijim! Pogodan je za sitotisak, folio tisak, offset i visoki tisak. Dostupan je u 4 nijanse: Cocaine, Absinthe, Smoke i Poudre Noire i gramaturama od 120, 350 i 710 g/m2.

AKCIJA NA SPECIJALNE PAPIRE
Veliki dio specijalnih papira koji se nalazi na zalihi u skladištu Europapiera ima nove znatno niže cijene. Ovo je prilika za sve koji koriste finije papire da upotpune svoje zalihe po vrlo privlačnim cijenama. Količine papira sa sniženim cijenama su ograničene.
VISCOM PROGRAM
Korisnici VISCOM programa također mogu iskoristiti niže cijene na dio asortimana. Iz velike ponude sniženih materijala izdvajamo cijene nekoliko najčešće korištenih materijala.
Frontlit Banner Coated Mat 450g po cijeni od 9,75 kn/m2, Window Graphics 1,52m je snižena na 17,50 kn/m2 a Orafolove mat folije serije 3641 možete nabaviti već od 8,25kn/m2.

www.europapier.com

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content