Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

QuarkXPress 2018 dolazi u svibnju

Na tržište uskoro dolazi nova, puna verzija Quarkova softvera za grafički dizajn QuarkXPress 2018. Softver bi se u prodaji trebao naći 16. svibnja 2018., a dizajnerima i kreativnim profesionalcima donosi novu tipografiju te brojne druge značajke potrebne za zadovoljavanje svakodnevnih zahtjeva kreativnosti i produktivnosti, bilo da je riječ o printu ili digitalnim izdanjima.

Tijekom posljednje tri godine, Quark je dodao mnoge značajke i poboljšao funkcionalnost QuarkXPressa pa tako niti QuarkXPress 2018 nije iznimka.

Što je novo u QuarkXPress 2018? Nove značajke mogu se svrstati u nekoliko kategorija: nenadmašna tipografija, profesionalni ispis i digitalno izdavaštvo, pojednostavljeno korisničko sučelje (UI) te lista zahtjeva i značajki svakog korisnika.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content