Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Radin donosi Gongzheng printere na tržište regije

Portfelj tvrtke Radin odnedavno je bogatiji za još jedan brend. Radi se o Gongzheng, GZ, poznatim kineskim printerima velikog formata. Novu suradnju Radin je predstavio na ovogodišnjem sajmu Print21 održanom u Zagrebu.

Gongzheng printeri nisu nepoznanica regionalnim tiskarama koje se bave širokim formatom. Primjerice, u pogonu jedne zagrebačke tiskare serija četiri eko solventna GZ printera u tri smjene proizvodi jumbo plakate. Radna širina od 320cm omogućuje postavljanje dviju rola na svaki printer, tako da u svega nekoliko minuta Gongzheng linija isprinta osam jumbo plakata.

Tvrtka Gongzheng osnovana je 1997. godine, a od 1999. godine pokreće proizvodnju solventnih printera. Od tada imaju neprekidan rast proizvodnje koja danas obuhvaća širok portfelj, od solventnih i sublimacijskih, preko UV printera produkcijske moći od 10m2/h pa sve do velikih printera kapaciteta i do 500m2/h.

Danas svoje proizvode plasiraju u više od 60 zemalja svijeta putem vlastite distribucijske mreže. Kažu da prilikom odabira distributera detaljno analiziraju operativne sposobnosti tvrtke kojoj će povjeriti distribuciju jer im je cilj da kupac uvijek ima najbolju moguću korisničku podršku.
U Europi je centralni distribucijski centar u Francuskoj, a za našu regiju, kako je navedeno na početku,  distribucijski ugovor potpisan je s tvrtkom Radin.

Kako nam je za Print Report rekao gosp. Dag Knepr, rukovoditelj prodaje u tvrtki Radin, GZ portfelj malih UV i eko-solventnih printera pa do velikih zanimljivih industrijskih strojeva odlično će se uklopiti u Radinovu ponudu, a vjeruje i u mnoge tiskarske pogone.

Više o novoj suradnji pogledajte u kratkom intervjuu, dostupnom na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content