Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Radin Grafika predstavlja širok asortiman strojeva i repromaterijala

Radin Grafika

Poduzeće Radin Grafika d.o.o. dugi je niz godina na tržištu kao veleprodaja papira i grafičkih repromaterijala. Osim toga, instalirali su mješaonu boja prema zahtjevu. Naime, imaju tim stručnjaka u proizvodnji kemijskih sredstava koji se svakodnevno brine da tiskarski strojevi besprijekorno rade i stvaraju izvanredne otiske. Kako bi bili što dostupniji svojim kupcima, svoje su poslovanje locirali u Zagrebu, Rovinju, Osijeku i Splitu.

Na Eventu DA! – Digitalne Aplikacije u Umagu, Radin Grafika će predstaviti UV inkjet tehnologiju – Agfa. Uz Agfa tehnologiju predstavit će UPM Raflatac samoljepljive materijale za digitalni tisak iz arka, Polyart Laser – sintetički papir za digitalni tisak iz arka, AveryDennison – Fasson, samoljepljive materijale iz role. Nadalje, posjetiteljima će predstaviti i samoljepljivu foliju za digitalni tisak širokog formata – Intercoat, prozorsku grafiku OWV, Mehler cerade za print i industriju, Kasper – sublimacijske papire, papire za digitalni tisak (Blueback i UPM Finess – Citylight) te POS sisteme (roll-up, pop-up, itd).

Uz gore navedene materijale Radin Grafika će predstaviti i materijale za tisak MEMJET pisačima i drugim digitalnih tehnologija ispisa za etikete: Speedstar 3000, WideStar 2000, ColorDyne CDT-1600 C, ColorDyne, CDT-1600 PC Pro, ColorDyne, ColorDyne, CDT-1600 PC Sprint, DCOMM DigitalSeries, Excelagraphix L850, OcéColorWave 900, Trojan1 & 2), VIP color VP845, VP900, Swiftcolor SCL 4000D, Primera LX400, LX900e, EPSON serie Colorworks 3400, 3500, 7500, VIP color 495, Swiftcolor SCL 4000P, Primera LX2000.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content