Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Radin Grafika predstavlja širok asortiman strojeva i repromaterijala

Radin Grafika

Poduzeće Radin Grafika d.o.o. dugi je niz godina na tržištu kao veleprodaja papira i grafičkih repromaterijala. Osim toga, instalirali su mješaonu boja prema zahtjevu. Naime, imaju tim stručnjaka u proizvodnji kemijskih sredstava koji se svakodnevno brine da tiskarski strojevi besprijekorno rade i stvaraju izvanredne otiske. Kako bi bili što dostupniji svojim kupcima, svoje su poslovanje locirali u Zagrebu, Rovinju, Osijeku i Splitu.

Na Eventu DA! – Digitalne Aplikacije u Umagu, Radin Grafika će predstaviti UV inkjet tehnologiju – Agfa. Uz Agfa tehnologiju predstavit će UPM Raflatac samoljepljive materijale za digitalni tisak iz arka, Polyart Laser – sintetički papir za digitalni tisak iz arka, AveryDennison – Fasson, samoljepljive materijale iz role. Nadalje, posjetiteljima će predstaviti i samoljepljivu foliju za digitalni tisak širokog formata – Intercoat, prozorsku grafiku OWV, Mehler cerade za print i industriju, Kasper – sublimacijske papire, papire za digitalni tisak (Blueback i UPM Finess – Citylight) te POS sisteme (roll-up, pop-up, itd).

Uz gore navedene materijale Radin Grafika će predstaviti i materijale za tisak MEMJET pisačima i drugim digitalnih tehnologija ispisa za etikete: Speedstar 3000, WideStar 2000, ColorDyne CDT-1600 C, ColorDyne, CDT-1600 PC Pro, ColorDyne, ColorDyne, CDT-1600 PC Sprint, DCOMM DigitalSeries, Excelagraphix L850, OcéColorWave 900, Trojan1 & 2), VIP color VP845, VP900, Swiftcolor SCL 4000D, Primera LX400, LX900e, EPSON serie Colorworks 3400, 3500, 7500, VIP color 495, Swiftcolor SCL 4000P, Primera LX2000.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content