Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Radionica o color menadžmentu, kontroli kvalitete, standardizaciji i mjernim metodama

Hrvatska gospodarska komora – Udruženje grafičko prerađivačke industrije (UGPI) u suradnji s Grafičkim fakultetom Zagreb, Sveučilištem Sjever i Grafik.net akademijom, a uz medijsku potporu Print Magazina, organizira radionicu Color management, kontrola kvalitete, standardizacija, mjerne metode i uređaji.

Radionica će se održati u Zagrebu, u četvrtak, 21. 3. 2019. u prostoru Hrvatske gospodarske komore, Draškovićeva 45, 1. kat.

Teme radionice namijenjene su svima koji rade u grafičko prerađivačkoj industriji, voditeljima proizvodnje, tehnolozima, kontroli kvalitete i pripremi. O color menadžmentu te standardizaciji ofsetnog i digitalnog tisak, govorit će Dean Tolp iz tvrtke Grafik.net.  Temu kontrola kvalitete predstavit će Tomislav Cigula s Grafičkog fakulteta u Zagrebu, dok će o denzitometriji kao mjernoj metodi u tisku govoriti Igor Majnarić, također s Grafičkog fakulteta u Zagrebu.
Predviđeno trajanje radionice je od 9.30 do 12.45.

Za sve članove Udruženja grafičko prerađivačke industrije radionica je besplatna, a prijave traju do 17. 3.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content