PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Radionica: različite zidne površine i postavljanje foto tapeta

Pako Sign Parts u suradnji s brendom za proizvodnju repromaterijala za velike formate, Papergraphics, organizira online radionicu. Radonica će biti usmjerena na rad s tapetama i oblaganje zidnih površina. Online radionica će se održati 22.9. u 10:30 sati.

Na radionici će sudionici moći naučiti više o tome kako kvalitetno pripremiti zidne površine za ljepljenje tapeta. Govorit će se i o vrstama ljepila za različite teksture zidova. Osim toga, na radionici će biti i obuka o tome kako postaviti samoljepiljive, a kako klasične tapete. Predstavit će se i Muramor i Digimura foto tapete.

Radionica će biti održana na engleskom jeziku, a praktični dio radionice vodit će ovlašteni instruktor, g. Barry Dellow.

Radionicu možete pratiti ovdje: https://zoom.us/j/94231303168?pwd=V205T1dRTlo5U1pKcGQ2VlZGamc5UT09
Meeting ID: 942 3130 3168
Passcode: 443340

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content