Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Rast na tržištu širokog formata

Infotrends je objavio novo istraživanje pod nazivom Looking for BIG Opportunity in Graphic Communications & Specialty printing (Traženje velike prilike u grafičkoj komunikaciji i specijaliziranom ispisu). Izvješće sadrži trendove, mogućnosti ulaganja, tržišne prilike i najbolje prakse na tržištu tiska.

Infotrends je proveo istraživanje među 300 ispitanika unutar 5 organizacijskih tipova, među kojima su print shopovi, sitotiskare, tvrtke iz sign segmenta i agencije za oglašavanje.

Zaključak je da ispis širokog formata i dalje raste. Mnoge tvrtke zabilježile su rast u tom segmentu tržišta. Gotovo polovica (48%) razmatra kupnju novog pisača širokog formata u naredne dvije godine.

Izvješće je obuhvatilo različite dijelove tržišta, kao što su aplikacije, marketing, izazovi tržišta, mogućnosti ulaganja, tijek rada i korištenje medija.

 

Izvor: Blokboek.com

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content