Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Raznolikost ponude ključ je uspeha kod malih digitalnih aplikacija_

Koliko je zanimljivo tržište digitalne štampe za primenu kod malih aplikacija? Neupitno je da je reč o rastućem sektoru koji svoju primenu ima na širokoj oblasti koju je gotovo nemoguće definisati. Ovi printeri dizajnirani su za štampu bilo na ravnim bilo na trodimenzionalnim proizvodima te omogućuju štampu na različitim vrstama podloga. Ono što je iznimno bitno je da korisniku pružaju mogućnost primene na raznovrsnim aplikacijama te predstavljaju relativno jeftin način za ulazak u visoko vrednu tržišnu nišu.

Jedan od možda najboljih segmenta za primenu digitalne štampe kod malih aplikacija su suveniri i promotivni proizvodi. Iako je industrija “promotivnih proizvoda” široka i uključuje velik broj aplikacija, statistički podaci u svetu pokazuju da margine za takve proizvode iznose i do 50 i više odsto u usporedbi s ostalim štamparskim proizvodima.


Tržište malih digitalnih aplikacije je veliko, a ključ uspeha leži u raznolikosti. Sposobnost da kupcu ponudite široki raspon proizvoda – poput olovaka, privesaka za ključeve, oznaka za prtljagu, loptica za golf… s visokokvalitetnom štampom, u malim količinama i brzo ključ je uspeha.  Čak iako se velika količina promotivnih proizvoda danas uvelike štampa u Kini, sve je više zahteva za proizvodima koji su domaće proizvodnje, a i među potrošačima sve je veći trend da na natpisu „made in“ vide upravo ime svoje zemlje.

Želeći digitalne štamparske tehnologije i njihovu primenu približiti štamparijama u regiji, Print Magazin 16. i 17. 3. u Vrdniku organizuje druge po redu DA!-Digitalne Aplikacije.

Svoju ponudu vezanu uz štampu suvenira, promotivnih proizvoda, etiketa, t-shirta… predstavit će renomirani svetski proizvođači i ponuđači grafičkih tehnologija i rešenja. Što ćete sve videti, pogledajte ovde.

Uz izložbeni dio, u suradnji s visokoškolskim institucijama, marketinškim stručnjacima, dizajnerima te kompanijama sudionicama događanja tokom dva dana očekuje Vas i niz informativnih, korisnih i zanimljivih predavanja u sklopu kojih će vrsni poznavaoci grafičke struke da govore o novim tehnologijama, trendovima, kretanjima na tržištu, kreativnom pristupu prodaji, važnosti dizajna i brendiranja, ulaganjima u nove tehnologije….Teme predavanja pogledajte ovde.

Za sve posetioce ulaz na event je besplatan, potrebno je samo registrovati se.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content