Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Raznolikost ponude ključ je uspjeha kod malih digitalnih aplikacija

Koliko je zanimljivo tržište digitalnog tiska za primjenu kod malih aplikacija? Neupitno je da je riječ o rastućem sektoru koji svoju primjenu ima na širokom području koje je gotovo nemoguće definirati. Ovi pisači dizajnirani su za ispis bilo na ravnim bilo na trodimenzionalnim proizvodima te omogućuju ispis na različitim vrstama podloga. Ono što je iznimno bitno je da korisniku pružaju mogućnost primjene na raznovrsnim aplikacijama te predstavljaju relativno jeftin način za ulazak u visoko vrijednu tržišnu nišu.

Jedan od možda najboljih segmenta za primjenu digitalnog tiska kod malih aplikacija su suveniri i promotivni proizvodi. Iako je industrija “promotivnih proizvoda” široka i uključuje velik broj aplikacija, statistički podaci u svijet pokazuju da margine za takve proizvode iznose i do 50 i više posto u usporedbi s ostalim tiskarskim proizvodima.

Tržište malih digitalnih aplikacije je veliko, a ključ uspjeha leži u raznolikosti. Sposobnost da kupcu ponudite široki raspon proizvoda – poput olovaka, privjesaka za ključeve, oznaka za prtljagu, loptica za golf… s visokokvalitetnim ispisom, u malim količinama i brzo ključ je uspjeha.  Čak iako se velika količina promotivnih proizvoda danas uvelike tiska u Kini, sve je više zahtjeva za proizvodima koji su domaće radinosti, a i među potrošačima sve je veći trend da na natpisu „made in“ vide upravo ime svoje zemlje.

Želeći digitalne tiskarske tehnologije i njihovu primjenu približiti tiskarama u regiji, Print Magazin 16. i 17. 3. u Vrdniku organizira drugi po redu event DA!-Digitalne Aplikacije.

Svoju ponudu vezanu uz tisak suvenira, promotivnih proizvoda, etiketa, t-shirta… predstavit će renomirani svjetski proizvođači i ponuđači grafičkih tehnologija i rješenja. Što ćete sve vidjeti, pogledajte ovdje.

Uz izložbeni dio, u suradnji s visokoškolskim institucijama, marketinškim stručnjacima, dizajnerima te tvrtkama sudionicama događanja tijekom dva dana očekuje Vas i niz informativnih, korisnih i zanimljivih predavanja u sklopu kojih će vrsni poznavatelji grafičke struke govoriti o novim tehnologijama, trendovima, kretanjima na tržištu, kreativnom pristupu prodaji, važnosti dizajna i brendiranja, ulaganjima u nove tehnologije….Teme predavanja pogledajte ovdje.

Za sve posjetitelje ulaz na event je besplatan, potrebno je samo registrirati se.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content