Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Rebranding prati strateške promjene unutar Heidelberg-a

Heidelberg portfelj temelji se na tri stupa i svaki dobija svoju boju unutar logotipa.

Već desetljećima, Heidelberg (Heidelberger Druckmaschinen AG), njemački proizvođač grafičkih strojeva dominira gotovo polovicom svjetskog tržišta grafičkih strojeva. Kako bi održao svoju poziciju kao jedan od najpouzdanijih partnera grafičke industrije, Heidelberg je kroz opsežan strateški razvoj i sustavnu prilagodbu svoj portfelj prilagodio sadašnjim i budućim potrebama i zahtjevima kupaca.
Novim rebrandingom naglašava prednosti koje Heidelberg nudi kroz svoj all-inclusive portfelj digitalnih i offset grafičkih strojeva, tijekove rada, potrošnog materijala i brojne druge usluge. Fokus više nije samo na opremi, već na integriranom cjelokupnom procesu i svim potrebnim komponentama.

Novi brand identitet naglašava sinergiju cjelokupnog procesa proizvodnje

Heidelberg portfelj temelji se na tri stupa – usluge, opreme i potrošnog materijala. Svaki od ta tri područja komunicira sa korisnicima u određenoj boji. Žuta boja je boja usluga, plava je za opremu a zelena za potrošni materijal. Ove boje su također korištene u početnom slovu redizajniranog logotipa Heidelberga. Nove boje odražavaju vezu s tradicionalnom Heidelberg plavom bojom. Prvo slovo Heidelberga će se koristiti kao ikona brenda uz novi logo.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content