Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Recite DA! novim grafičkim rešenjima za male aplikacije_

Nakon uspešnog prvog izdanja izložbeno-konferencijskog eventa DA! – Digitalne Aplikacije, održanog u februaru prošle godine u Umagu, Print Magazin organizuje drugu po redu manifestaciju posvećenu predstavljanju digitalnih štamparskih tehnologija namenjenih korišćenju kod malih aplikacija kao što su suveniri, t-shirt, etikete, mali promotivni proizvodi…

Druge po redu DA! – Digitalne Aplikacije će se održati 16. i 17. 3. 2018. u etno naselju Vrdnička kula, u Vrdniku (Srbija).

U izložbenom delu, između ostalog, očekuju Vas:


Symbol Group
– posetiocima će predstaviti mogućnosti digitalne T-shirt štampe, odnosno štampe na tekstil iz role vezane uz dizajn interijera i razne kućne dekoracije; videćete i štampu na suvenirima, razne promotivne materijale, tapete, štampu na laminiranom staklu kao i na raznim drugim fleksibilnim pločastim materijalima.

Difol –predstaviće svoj program za tekstilnu štampu i “retail business” štampu na zahtev. U tekstilnom delu predstaviće najnoviji model printera Brother – GTX kao i još uvek aktuelan model GT-3, presu francuskog proizvođača SEFA. U “retail” segmentu prezentovaće zanimljiv Rolandov printer UV LEF-200, koji pruža mogućnost štampe na mnoge predmete do 100mm visine.

Everest – posetiocima će predstaviti STARJET 9060E UV LED flatbed printer s dve dx5 glave te Laser StarLite 6040 od 60w, CNC graverice, STARLITE laserske graverice i Epson SC40610. Osim svih navedenih uređaja kopanija Everest će ponuditi širok spektar materijala za reklamnu industriju.

PrintPro – posetiocima u Vrdniku predstaviće t-shirt printer Ricoh Ri6000 DTG, Pretreatment uređaj Shulze kao i termopresu Ino. Vodeći su RICOH Production Partner za Srbiju a nude i rešenja za komercijalni i in-house štampu.

Sitotehnika – predstaviće novo UV rešenje za štampu iz role na 1.6m širine, Mimaki UCJV150-160, zatim UV flatbed printer UJF-3042MK2 za štampu promotivnih artikala i suvenira,  tehnologije za direktnu štampu na majice i fiksiranja otiska termo presom te sublimacijske tehnike štampe za potrebe industrije tekstila i suvenira.

NSGrafoProm – posetiocima će predstaviti proizvode kompanija  Orafol, ISEE2, SOTT i Bruxafol, a u Vrdniku će imati i jednu premijeru novog brenda, koja će biti otkrivena prvog dana sajma.

Epson – predstaviće specijalne mašine iz proizvodnih grupa: Signage, Sublimacija, Photo, Color Label. Iz signage segmenta predstaviće model SCS40610, model F6200 namenjen sublimacijskoj štampi, a model DTG F2000 se koristi za direktnu štampu na odevne predmete. Za štampu nalepnica predstaviće dva modela iz serije Color Label: C3500 i C7500.

Fortuna Digital – kao zastupnik kompanijeAvery Dennison uključiće se u regionalnatakmičenja Adria/Balkan Wrap Star u sklopu kojih će sponzorisatipotrebne količine folije za takmičare. Na takmičenju će se koristiti Avery SUPREMEWRAPPING FILM, cast folija premium kvaliteta, debljine 80 mikrona s 12 godišnjom garancijom.

Professional Printing Solutions – predstaviće rešenja i mogućnost multifunkcionalnih HP Indigo digitalnih štamparskih mašina; pozivaju Vas da se uverite u jedinstvene mogućnosti B2 HP Indigo 12000 modela koji pruža praktično neograničen opseg boja.

 

Što Vam donosi konferencijski deo, pogledajte ovde!

 

Program i predavači:

Trendovi i kretanja u grafičkoj industriji, Fakultet tehničkih nauka, Departman za grafičko inženjerstvo i dizajn – Novi Sad

Rešenja za štampu etiketa, HP Indigo, Professional Printing Solutions – Beograd

Kako prodavati više? Znamo li što naši kupci ne znaju? Što nakon prodaje?, Tomatotomato Communications –  Beograd

Isplativost investicije u t-shirt printere, Symbol Group – Subotica

Kako komercijalizovati reklamu na vozilu?, Oracal Polikarbonati – Beograd

Važnost dizajna kod malih promotivnih proizvoda i suvenira, tbc

Kreativna rešenja i percepcija potrošača, tbc….

 

Za sve zainteresovane posetioce, Print Magazin organizuje besplatan prevoz u Vrdnik. Posetioci bi samo trebali preuzeti trošak noćenja. Prevozne linije će biti organizovane iz pravaca, na osnovu zainteresovanih posetioca. ( 1. linija- Niš, Beograd, Vrdnik, 2. linija- Kraljevo, Čačak, Šabac, Ruma, Vrdnik).

(Ukoliko neće biti dosta prijavljenih, prevoz će se otkazati.)

 

Za sve posetioce ulaz na event je besplatan, potrebno je samo registrovati se.

Tako da, ako ste kreativac, vlasnik štamparije, fotokopirnice, proizvođač ili trgovac suvenira, promotivnih artikala ili tekstila, radite u hotelijersko-turističkom ili HoReCa sektoru… DA! je pravo mesto za Vas.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content