Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Recite DA! novim grafičkim rješenjima za male aplikacije

Nakon uspješnog prvog izdanja izložbeno-konferencijskog eventa DA! – Digitalne Aplikacije, održanog u veljači prošle godine u Umagu, Print Magazin organizira drugo po redu događanje posvećeno predstavljanju digitalnih tiskarskih tehnologija namijenjenih korištenju kod malih aplikacija kao što su suveniri, t-shirt, etikete, mali promotivni proizvodi…

Druge po redu DA! – Digitalne Aplikacije održat će se16. i 17. 3. 2018. u etno naselju Vrdnička kula, u Vrdniku (Srbija).

U izložbenom dijelu, između ostalog, očekuju Vas:

Symbol Group – posjetiteljima će predstaviti mogućnosti digitalnog T-shirt tiska, odnosno tiska na tekstil iz role vezanog uz dizajn interijera i razne kućne dekoracije; vidjet ćete i tisak na suvenire, razne promotivne materijale, tapete, tisak na laminirana stakla te na razne druge fleksibilne i pločaste materijale.

Difol –predstavit će svoj program za tekstilni tisak i “retail business” tisak na zahtjev. U tekstilnom dijelu predstavit će najnoviji model pisača Brother – GTX te još uvijek aktualan model GT-3, prešu francuskog proizvođača SEFA. U “retail” segmentu prezentirat će zanimljiv Rolandov pisač UV LEF-200, koji pruža mogućnost tiska na mnoge predmete do 100mm visine.

Everest – posjetiteljima će predstaviti STARJET 9060E UV LED flatbed pisač s dvije dx5 glave te Laser StarLite 6040 od 60w, CNC graverice, STARLITE laserske graverice i Epson SC40610. Osim svih navedenih uređaja tvrtka Everest će ponuditi širok spektar materijala za reklamnu industriju.

PrintPro – posjetiteljima u Vrdniku predstavit će t-shirt pisač Ricoh Ri6000 DTG, Pretreatment uređaj Shulze te termoprešu Ino. Vodeći su RICOH Production Partner za Srbiju a nude i rješenja za komercijalni i in-house tisak.

Sitotehnika – predstavit će novo UV rješenje za tisak iz role na 1.6m širine, Mimaki UCJV150-160, zatim UV flatbed pisač UJF-3042MK2 za tisak promotivnih artikala i suvenira,  tehnologije za direktni tisak na majice i fiksiranja otiska termo prešom te sublimacijske tehnike tiska za potrebe industrije tekstila i suvenira.

NSGrafoProm – posjetiteljima će predstaviti proizvode tvrtki  Orafol, ISEE2, SOTT i Bruxafol, a u Vrdniku će imati i jednu premijeru novog brenda, koja će biti otkrivena prvog dana sajma.

Epson – predstavit će specijalne strojeve iz proizvodnih grupa: Signage, Sublimacija, Photo, Color Label. Iz signage segmenta predstavit će model SCS40610, model F6200 namijenjen sublimacijskom tisku, a model DTG F2000 se koristi za direktni tisak na odjevne predmete. Za tisak naljepnica predstavit će dva modela iz serije Color Label: C3500 i C7500.

Fortuna Digital – kao zastupnik tvrtke Avery Dennison uključit će se u regionalna natjecanja Adria/Balkan Wrap Star u sklopu kojih će sponzorirati potrebne količine folije za natjecatelje. Na natjecanju će se koristiti Avery SUPREMEWRAPPING FILM, cast folija premium kvalitete, debljine 80 mikrona s 12 godišnjim jamstvom.

Professional Printing Solutions – predstavit će rješenja i mogućnost multifunkcionalnih HP Indigo digitalnih tiskarskih strojeva; pozivaju Vas da se uvjerite u jedinstvene mogućnosti B2 HP Indigo 12000 modela koji pruža praktično neograničen opseg boja.

 

Što Vam donosi konferencijski dio, pogledajte ovdje!

Za sve posjetitelje ulaz na event je besplatan, potrebno je samo registrirati se.

Stoga ukoliko ste kreativac, vlasnik tiskare, fotokopiraone, proizvođač ili trgovac suvenirima, promotivnim artiklima ili tekstilom, radite u hotelijersko-turističkom ili HoReCa sektoru… DA! je pravo mjesto za Vas.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content