Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Red Dot i ove godine za Bruketa&Žinić&Grey

Zahvaljujući suradnji s Adris grupom, agencija Bruketa&Žinić&Grey nagrađena je Red Dot nagradom za dizajn godišnjeg izvješće Adris grupe. Otvorena knjiga (tisak je odradio Cerovski Print Boutique), te u kategoriji tiskanih medija za projekt Nikola.
Korice Otvorene knjige sadrže posebnu metalnu oprugu i zaštitnu traku zbog koje se, kada se otrgne, knjiga doslovno sama otvara u rukama čitatelja.
Projekt Nikola donosi brošuru umetnutu u betonski blok koji simbolizira kamen temeljac za izgradnju novog turističkog naselja kod Šibenika. Tisak brošure su odradili Cerovski Print Boutique i Sitopapir, dok je betonsku kutiju napravila tvrtka Synthesis.
Red Dot najprestižnija je globalna nagrada u svijetu dizajna, a za Bruketu&Žinića&Grey ovo je ukupno 21. po redu.  Nagrade se dodjeljuju više od šezdeset godina projektima koji zadovoljavaju kriterije visoke kvalitete, dobre promišljenosti i uvjerljivosti, a danas je to jedno od najvećih svjetskih natjecanja u dizajnu. Žiri sastavljen od 24 stručnjaka iz cijeloga svijeta ove je godine ocjenjivao više od 8,600 prijavljenih projekata, a nagrađeno je samo njih 8,6 posto. Nagrade će dobitnicima biti uručene na svečanoj dodjeli 26. listopada u Berlinu.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content