Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Reed priprema najveći svjetski sajam vizualnih komunikacija

Njemački najveći sajam vizualnih komunikacija, Viscom, te vodeći europski sajam promotivnih proizvoda PSI, od sljedeće godine udružuju snagu čime se stvara najveći globalni sajam koji će okupljati oglašivačku i promotivnu industriju.

Viscom se do sada održavao na relaciji između Düsseldorfa i Frankfurta, mjenjajući svake godine mjesto okupljanja. Vrijeme održavanja je bilo sredinom desetog mjeseca. Prema novom planu, organizator Viscom-a, tvrtka Reed Exhibitions Deutschland će premjestiti vrijeme održavanja na 08. do 10.01.2019. U tom periodu se održava PSI, najveći europski sajam promotivnih proizvoda. Viscom će nadopuniti PSI sa tehnologijama tiska promotivnih proizvoda i približiti će oglašivačku industriju ovom vrlo srodnom segmentu industrije.

Uz novu koncepciju – organiziranu u samostalne sajmove – stvara se najveća udruga sajmova širom svijeta za oglašavanje i prodaju. Zajedno, oba sajma uključuju više od 1.200 tvrtki izlagača i oko 28.000 posjetitelja iz 80 zemalja. “Tako predstavljaju cijeli spektar vizualnog, tekstilnog i haptickog oglašavanja”, kaže Hans-Joachim Erbel, predsjednik Uprave Reed Exhibitions Deutschland. Naglasak će biti na područjima promocije i prodaje, reklama, tiska, POS segmenta, kao i tiska tekstila.

Posjet PSI-u će još uvijek biti rezerviran za članove PSI-a i ovlaštene agencije. S druge strane, članovi PSI-ja će imati priliku profitirati iz širokog spektra Viscom-a, posebno u području tehnologije tiska i završne obrade.

PSI će zauzeti dvorane od 9 do 12, a Viscom dvorane 13 i 14 sajma u Düsseldorfu. “Marketing i maloprodajni forum” će na Viscom-u biti ključna tema za marketinške odluke. Ovdje će biti predstavljene teme POS-a, vrhunske ambalaže, brandiranja, merchandisinga i zaštite branda.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content