Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Regionalna premijera – Mimaki DTF TxF300-75 s tri puta većom produktivnošću

Zagrebački Open House tvrtke Graphic Center uz mnoštvo zanimljivih tehnologija, prvi puta u regiji Adria ugostio je dugoočekivani Mimakijev DTF printer s dvije print glave i ozbiljnom produkcijskom snagom.
Godinu dana nakon svjetske premijere prvog Mimaki DTF printera TxF150-75, Graphic Center je organizirao Open House s glavnom zvijezdom – Mimaki TxF300-75 DTF printerom. Vlasnik tvrtke Graphic Center, gospodin Dragiša Mickoski, rekao nam je nekoliko riječi o ovom printeru.

Niz unaprjeđenja na novom Mimaki DTF-u

„Novi model razlikuje se po produkcijskoj snazi. Uz dodatno ugrađenu ispisnu glavu, produkcija je povećana tri puta i osigurava korisnicima ozbiljnu stabilnu proizvodnju DTF preslikača.
Mimaki TxF300-75 DTF printer namijenjen je za kontinuirani višesatni rad. Baziran je na Mimaki tehnologiji koja je razvijana posljednja tri desetljeća i donosi korisniku mnogo benefita. Tehnologija automatskog čišćenja mlaznica i cijelog sustava boje, ravnomjerno zagrijavanje tijekom procesa proizvodnje s tri grijače pozicije, varijabilna veličina kapljice boje, prepoznavanje začepljenja mlaznice i automatsko čišćenje začepljenja, vrlo jednostavan korisnički softver samo su neki od Mimakijevih aduta koji su prisutni u većini njihovih printera pa su tako implementirani i u novi DTF printer.

Za novi Mimaki TxF300-75 DTF printer možemo reći da je samostalna ispisna jedinica. Zadatak operatera je nakon puštanja u tisak, povremeno nadzirati količinu praha u posipaču i osigurati da ne nestane DTF filma u printeru. Ostalo će za Vas odraditi Mimaki“, pojasnio nam je gosp. Mickoski.

Uz DTF tehnologiju, predstavljen je i Mimaki sublimacijski printer, Brother te Polyprint tehnologija direktnog ispisa na odjevne predmete. Posjetitelje je čekala i prezentacija provjerene Fujifilm tehnologije UV ispisa širokog formata.

Posebnu pažnju je izazvala prezentacija Textek UV DTF printera.  Gosp. Mickoskog pitali smo kako funkcionira UV DTF tehnologija?

„UV DTF tehnologija predstavlja izradu preslikača za krute materijale kao što su čaše, boce, termosice, kutije i drugi promotivni materijal. UV bojama se printa na film koji na sebi ima sloj ljepila, nakon čega se otisak automatski laminira. Laminacija ima ulogu prijenosnog filma prilikom kasnije aplikacije na materijal. Printer ima konfiguraciju boja CMYK + bijela + lak i može se koristiti i kao standardni UV LED printer za tisak naljepnica, etiketa…“.

Još danas i sutra u Graphic Centru Vas očekuje ekipa profesionalaca na „Application Days“. Događaj je to na kojem ćete na svojim uzorcima i u skladu s vašom djelatnošću dobiti pregršt savjeta za unaprjeđenje svojeg poslovanja. Zanimljiv koncept koji svakoj tiskari može otvoriti neke nove vidike u poslovanju.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content