Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Regionalni distributeri očekuju vas na drupi!

Došao je i taj trenutak! Od idućeg utorka, 28. 5., na neto površini od oko 140.000 m² sajma u Düsseldorfu okupit će se crème della crème grafičke industrije. Gotovo 1.600 izlagača iz 50 zemalja u 18 hala predstavit će aktualne trendove i inovacija vezane uz tisak i doradu, automatizaciju, dizajn, brending, ekologiju… Tijekom 11 dana sve snage bit će usmjerene na rješenja i teme koje grafičku industriju pokreću sada, a posebice na one koje će je pokretati u budućnosti. Jer drupa je odavno postala sinonim za inspiraciju, inovacije, vrhunski prijenos znanja i networking.

Za sve one koji još nisu bili na drupi, nećemo pogriješiti ako kažemo da je drupa jedan od onih „must see“ grafičkih sajmova. Barem jednom!. Naime, u svakoj industriji postoji onaj jedan sajamski imperativ koji pomaže razumjeti tržišne trendove, povezati točke i u konačnici, dotaknuti budućnost. U grafičkoj industriji to je drupa.

Iako se posljednjih nekoliko godina postavlja pitanje uopće smislenosti organiziranja sajmova u digitalnom svijetu u kakvom živimo, a i s obzirom na iznimno veliko troškove sudjelovanja, koji, kada se radi o drupi, dosežu više desetaka milijuna eura, čini se ipak da sve to kod drupe pada u vodu. Drupa je olimpijada naše industrije i razvija se istom brzinom kao i cijela industrija kojoj služi.
Svi koji su drupu posjetili nekoliko puta, kažu da je svaka bila drugačija. Vjerujemo da će takva biti i ova pred nama, prije svega inovativna i konstruktivna.

Na raspolaganju za upoznati vas s novitetima na drupi će biti i predstavnici naših regionalnih tvrtki, distributera i zastupnika. Kako bi vam barem malo olakšali snalaženje, u nastavku donosimo pregled gdje ih možete pronaći.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content