Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Regionalni događaj vrhunskih tehnologija i predavanja

Konica Minolta
Regionalni događaj vrhunskih tehnologija i predavanja

Konica Minolta bizhub PRESS C71CF
PREMIJERNO PREDSTAVLJANJE SUSTAVA ZA TISAK “ROLA NA ROLU”

Konica Minolta, vodeći proizvođač produkcijskih pisača, 12.,13. i 14.10.2016. organizira regionalni događaj u Golf and Country club-u Zagreb. Fokus događaja će biti okrenut produkcijskom ispisu a posjetitelji će moći testirati najnovije modele Konica Minolta produkcijskih pisača.

Program događanja će pratiti tri zanimljiva predavanja gospodina Bojana Zupančiča i gospodina Michaela Molbaeka iz Konica Minolte te doc. dr. sc. gospodina Igora Majnarića sa Grafičkog fakulteta Zagrebu.

Impresivan broj pisača koji će biti dostupni posjetiteljima počinje serijom crno bijelih pisača bizhub PRO 958 i bizhub PRESS 1052. Sljedeći modeli koji će biti spremni za testiranje su C71cf i C71hc “roll to roll” pisači, koji ispisuju na širokom rasponu samoljepljivih materijala, kao što su premazni i nepremazni papiri, polipropilen i razne vrste umjetnih materijala.
Od p
rodukcijskih uređaja u boji, posjetitelji će imati na raspolaganju bizhub PRO C1060L, a najzahtjevniji korisnici će moći isprobati bizhub PRESS C1085. Za potrebe ispisa širokog formata spreman je KIP 7170, moćan crno bijeli pisač/skener/kopirka velikog formata.

Događaj je otvorenog karaktera i sigurno će privući veliki broj posjetitelja iz Slovenije, Hrvatske i BiH.

https://www.konicaminolta.hr
https://www.konicaminolta.si
https://www.konicaminolta.ba

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content