Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Regionalni wraperi nastupit će na svjetskom natjecanju u obljepljivanju vozila

Nakon održana 3 regionalna natjecanja u obljepljivanju vozila, Adria Balkan Wrap Star, u organizaciji Print Magazina, odlučeno je da se na Europsko natjecanje u obljepljivanju vozila šalju 2 tima iz regije, sastavljena od wrapera i wraperica koji su na natjecanjima osvojili prva i druga mjesta.

Natjecanje Nations Wrap Cup, u organizaciji tvrtke Mr. Clipart, održat će se u sklopu Viscom Showa u Dusseldorfu, u razdoblju od 8.1.2019. do 10.1.2019. Na natjecanju će timovi sastavljeni od 3 wrapera i 1 wraperice, morati pokazati svoja znanja i sposobnosti u obljepljivanju vozila, zatamnjivanju stakala i PPF segmentu.

Iz naše regije šalju se timovi pod nazivima Adria i Balkan, powered by Epson. Tim Adria, pod vodstvom Gorana Morarevića, pobjednika na 3. natjecanju Adria Balkan Wrap Star, koje je bilo održano u Zagrebu, čine Silvio Prlić, Vojkan Najdanović i Dina Ferenc. Članovi Balkan tima su Darko Zlatanović, pobjednik natjecanja u Sarajevu, Igor Miladinović, Noemi Mate i vođa tima, ujedno i pobjednik 1. Adria Balkan Wrap Star natjecanja, održanog u Vrdniku, Predrag Aćimović.

Naši timovi vrijedno rade i timski vježbaju tehnike kako bi ostvarili što bolji rezultat na Nations Wrap Cup natjecanju koje ih čeka u 1.mjesecu nadolazeće godine.

Tvrtka Epson je glavni pokrovitelj naša oba tima na Nations Wrap Cup natjecanju u Njemačkoj. Na regionalnim natjecanjima wrappera u Vrdniku, Sarajevu i u West Gateu kod Zagreba, partneri tvrtke Epson su ispisali vizuale koji su korišteni za obljepljivanje vozila, a korištena je Avery Dennison cast folija. Na Beogradskoj Grafimi, tvrtka Everest je ispisala vizuale na Epson pisaču SC-S60610, a korištena je folija koju je sponzorirala tvrtka Oracal Polikarbonati.  

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content