Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Regionalno druženje tvrtke Fortuna Digital

Zanimljivo dvodnevno druženje okupilo je krajem 11. mjeseca predstavnike tvrtke Fortuna Digital iz cijele regije na Danima otvorenih vrata.
Na zanimljivim, vođenim turama posjetiteljima su predstavljena cjelovita grafička rješenja, od digitalne grafičke proizvodnje do završne obrade, a predstavljen je i širok asortiman repromaterijala iz ponude tvrtke Fortuna Digital.

Vođene ture kretale su od štanda tvrtke Avery Dennison na kojem je gospođa Vera Vojtiskova predstavila najnovije proizvode tvrtke. Gospođa Snežana Pejanović, HP Key Account Manager za CE & SEE predstavila je najnoviji printer HP Latex R serije, revolucionarni HP Latex R 2000 plošni printer koji je svojim prodajnim rezultatima u posljednjih nekoliko mjeseci potvrdio visoka očekivanja HP-a od ove, ljetos predstavljene tehnologije. Ishu Khurana i Annelies Van Massenhove iz tvrtke Esko, predstavili su najnoviji Esko softver Artois CAD Display namijenjen proizvodnji POS proizvoda te su demonstrirali rad na Esko Kongsberg C44 rezaču. Zadnja stanica vođene ture završila je prezentacijom francuskog proizvođača softvera Caldere. Predstavljanje na Danima otvorenih vrata nije zaobišlo ni tržišno najmoćnijeg proizvođača nožića za grafičku industriju, japansku tvrtku Olfa. Mogli ste saznati sve i od proizvođača tekstilnih strojeva D.gen, tekuće laminacije proizvođača Landor, a predstavljeni su i doradni sustavi talijanskih proizvođača Flexa i Fotoba, dok je Summa predstavila svoja rješenja za doradu pločastih materijala.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content