Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

REŠENJA U INDUSTRIJI ŠIROKIH FORMATA

REŠENJA U INDUSTRIJI ŠIROKIH FORMATA

 

Poduzeće Fortuna Digital, kao redoviti izlagač Vas poziva na ovogodišnju Grafimu koja će se održati od 28.09.-01.10.2016.(Beogradski sajam, hala 4).

Fortuna Digital je priredila štampače, katere i doradne mašine najnovije generacije. Iz svog bogatog asortimana grafičkih proizvoda, predstaviti će jedan deo. Od doradnih mašina u štampi velikih formata biti će predstavljen Esko Kongsberg C44 projektovan za 24/7 proizvodnju.

Kao zvezdu ovog sajma, Fortuna će predstaviti HP Latex 570! Ovo je kompaktan i pristupačan Latex štampač sa novim načinom ubacivanja materijala, 20% brži od prethodnih modela. Omogućuje štampu na većim rolnama (do 100m), a 3-litarske boje koje se mogu menjati tokom štampe smanjuju troškove.

Osim ovog, novog modela, Fortuna će na Grafimi predstaviti i Latexe serije 300 (Latex 310 te 330 i 260), HP Scitex FB 550 te doradnu mašinu Summa D140 FX. Summa je poznat kod korisnika po svom vrhunskom kvalitetu, preciznosti i trajnosti.

Na njihovom štandu, imat ćete priliku videti i novitete iz asortimana materijala za digitalnu štampu.

Predstavnici Fortune Digital i partnera biće Vam na raspolaganju i pružiti sve potrebne informacije koje Vam mogu pomoći prilikom donošenja odluke o nabavci novih mašina.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content