Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

REZERVIRAJTE DAN ZA INOVACIJE

REZERVIRAJTE DAN ZA INOVACIJE

Konica Minolta, vodeći proizvođač produkcijskih pisača, 12.,13. i 14.10.2016. organizira regionalni događaj u Golf and Country club-u Zagreb. Fokus događaja će biti okrenut produkcijskom ispisu a posjetitelji će moći testirati najnovije modele Konica Minolta produkcijskih pisača.

Impresivan broj pisača koji će biti dostupni posjetiteljima počinje serijom crno bijelih pisača bizhub PRO 958 i bizhub PRESS 1052. Sljedeći modeli koji će biti spremni za testiranje su C71cf i C71hc “roll to roll” pisači, koji ispisuju na širokom rasponu samoljepljivih materijala, kao što su premazni i nepremazni papiri, polipropilen i razne vrste umjetnih materijala.
Od p
rodukcijskih uređaja u boji, posjetitelji će imati na raspolaganju bizhub PRO C1060L, a najzahtjevniji korisnici će moći isprobati bizhub PRESS C1085. Za potrebe ispisa širokog formata spremn je KIP 7170, moćan crno bijeli pisač/skener/kopirka velikog formata.

Događaj je otvorenog karaktera i sigurno će privući veliki broj posjetitelja iz Slovenije, Hrvatske i BiH.

https://www.konicaminolta.hr
https://www.konicaminolta.si
https://www.konicaminolta.ba

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content