Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ricoh distributeri iz EMEA regije na treningu u Zagrebu

Drugi put u posljednje četiri godine Zagreb je od 16. do 18. 4. domaćin Ricoh Commercial Bootcamp 2019, prodajnog treninga koji okuplja sve Ricoh distributere iz EMEA regije. Glavna tema ovogodišnjeg treninga je Osnaživanje digitalne transformacije, a u Zagrebu se okupilo 80-ak sudionika iz 15-ak zemalja.
Tijekom dva i pol dana trajanja treninga, sudionici imaju pristup najnovijim Ricohovim marketinškim i prodajnim prijedlozima, imaju priliku saznati sve detalje o ponudama te kako ih upotrijebiti za osnaživanje svojih klijenata. Cilj treninga je pružiti distributerima prave alate kako bi bili učinkovitiji u razgovoru s klijentima. Program je prilagođen prodajnom osoblju, product menadžerima te svima koji dolaze u doticaj s klijentima.
Trening je započeo plenarnim predavanjem namijenjenim svim sudionicima na kojem su Marieke  Bornebroek, direktorica marketinga za EMEA regiju i Hans van der Horst, marketing specijalist za široki format predstavili trendove i razvoj, predstavili novitete u liniji proizvoda te najavili što novo dolazi u bliskoj budućnosti.  


Nakon plenarnog dijela održana su dva seta radionica, jedan koji pokriva uredski segment proizvoda i drugi namijenjen isključivo komercijalno-industrijskim rješenjima (CIP).  
Neke od tema pokrivene CIP radionicama bile su vezane uz Ricohov portfelj širokog formata i ink jeta te je predstavljen Ricohov TotalFlow Digital Front End prednjeg kraja (DFE) kao inteligentan i robustan kontroler tiska. Jedna od radionica posvećena je isključivo DTG-u, posebice novoj Ricoh uzdanici u tom dijelu Ricoh Ri100, koji će između ostalog biti predstavljen na ovogodišnjoj Intergrafici.
Kako nam je u razgovoru rekla gđa Bornebroek, ovakvi su regionalni treninzi praksa koju Ricoh održava diljem svijeta te su se pokazali kao vrlo uspješni i korisni za distributere koji jednom godišnje dobiju kompletan pregled cijelog portfelja i u ruke dobiju alat koji im pomaže da odredu pravu poziciju svakog proizvoda na tržištu na kojem djeluju te da unaprijede svoju strategiju pristupa i djelovanja na tržištu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content