Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ricoh i Durst sklopili ugovor o razvoju ispisnih glava vrijedan 50 milijuna eura

Kako bi dodatno proširili svoju suradnju na razvoju tehnologije ispisnih glava, Ricoh Europe i Durst Group AG sklopili su ugovor o nastavku suradnje. Novi ugovor vrijedan je 50 milijuna eura.
Durst Group već koristi ink jet ispisne glave Ricoh Gen 5 u svojim Alpha sustavima za tisak tekstila i kod Durst P5 serije za tisak s velikog formata. Kao dio novog dogovora, u budućnosti će se Ricoh ispisne glave dodatno razvijati upravo za nadolazeće Durst ispisne sustave i njihova različita područja primjene.

I Durst i Ricoh dijele istu predanost pružanju dugotrajnih rješenja. Posljednjih godina dvije tvrtke su intenzivirale svoje partnerstvo. Stvorile su najstabilnije i najfleksibilnije sustave tiska, posebno u digitalnom tisku na tekstil s Durst Alpha serijom. Iako se krajnji rezultat može činiti jednostavnim, postizanje maksimalne kvalitete ispisa i produktivnosti te stvaranje pouzdanih rješenja uključivalo je intenzivan rad na razvoju i formulaciji boje. Tu je i rigorozno testiranje tisuća ispisnih glava i tona boje. To iskustvo potom je primijenjeno i na ispis velikog formata.

Stručni timovi Ricoha i Dursta surađivat će i na novim rješenjima. Radit će na razvoju kako ispisnih glava tako i pisača kako bi se otvorio potencijal za ink jet tehnologiju koja će moći zadovoljiti potrebe novih aplikacija. Već se istražuju novi načini korištenja ink jet tehnologija i materijala za poboljšanu održivost – na primjer nižu potrošnju energije sušenja.
Daljnje inicijative vezane suradnju bit će, kažu, otkrivene u narednim mjesecima.

.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content