Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ricoh osnažuje svoje korisnike novim latex uređajima

Aktivne tiskare te specijalisti iz sign & display segmenta imaju potrebe za bržom proizvodnjom manjih naklada, većim kapacitetima i povećanom produktivnošću a u tome će im pomoći dvije nove generacije Ricoh pisača –  Ricoh Pro ™ L5130 i Ricoh Pro ™ L5160 latex roll- to – roll pisači, koji će biti dostupni diljem Europe početkom 2019.

Najnoviji dodaci brzorastućem portfoliu za Sign segment predstavljeni su na VISCOM-u u Milanu, od 18. do 20. 10. Navedeni pisači ispisuju brzinom do 44m2 po satu u standardnom načinu rada za vanjske aplikacije i 25m2 po satu u standardnom načinu rada za unutarnje aplikacije.

Brzina serije Pro L5130 / L5160 kombinira pouzdanost i široki raspon medija, te je stoga odličan izbor za današnje tiskare. Dodatne značajke uključuju automatsko održavanje, izdržljiv dizajn, Ricohove GREENGUARD certificirane latex boje i Ricoh industrijske glave za ispis. Tehnologija fiksiranja osigurava da su ispisani proizvodi spremni za doradu čim izađu iz pisača, dok trostruki inteligentni grijač sprječava taljenje ili savijanje tanjih podloga.

Uz dostupne CMYK i CMYK plus bijela opcije, velika neprozirnost tinte i adhezija omogućuju proizvodnju oštrih i jasnih aplikacija za različite primjene, od zidnih obloga, preko prozorskih grafika pa sve do backlita s pozadinskim osvjetljenjem.

“Ova korisna i svestrana rješenja pogodna su za širok raspon primjena kod krajnjih korisnika”, kaže Graham Kennedy, voditelj u Commercial Inkjet Business, Commercial and Industrial Printing, Ricoh Europe.”Serija Ricoh Pro L5130 / L5160 kombinira Ricohove boje, Ricohove ispisne glave i Ricoh dizajn, kako bi pomogla korisnicima da isporučuju aplikacije koje njihovi klijenti traže – brzo, jednostavno i u vrlo visokoj kvaliteti.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content