Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ricoh predstavio neon pink toner

Ricoh je predstavio neonski pink toner kako bi unaprijedio kreativne mogućnosti za širok raspon aplikacija za ispis, od plakata i pozivnica do ulaznica i reklama.

Neonski pink toner razvijen je za petu kolorističku jedinicu na digitalnom produkcijskom pisaču Ricoh Pro C7100X serije. Širi spektar boja poboljšava aplikacije i može se koristiti kao čvrsta grafička boja. Kada se kombinira s drugim nijansama procesa, može stvoriti neonsku paletu boja. Toner je reflektirajući pod UV svjetlom, te na taj način proširuje raspon mogućnosti ispisa koje nudi standardni CMYK, bijela boja ili lak.
U Ricoh-u smatraju da neon pink boja omogućuje pružateljima usluga tiska da proizvedu očaravajuće rezultate koji potiču vrlo zanimljive i učinkovite kampanje.

Sve veći broj pružatelja usluga ispisa traži mogućnost pružanja brzog, jednostavnog i isplativog personaliziranog ispisa visoke kvalitete koji se ističe u odnosu na konkurenciju. Ovaj najnoviji dodatak će otvoriti brojne mogućnosti ispisa kreativnim korisnicima. Neon pink toner će biti dostupan od jedanaestog mjeseca ove godine, a dosadašnji korisnici mogu proširiti mogućnosti svojih postojećih Ricoh Pro C7100X pisača sa novim tonerom.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content