Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ricoh preuzima AnaJet

Iz središnjice RICOH-a u Tokiju, 8. siječnja je objavljena vijest o postignutom dogovoru za preuzimanje AnaJet-a, lidera na globalnom tržištu Direct-to-Garment ispisa (DTG – izravni tisak na odjeću).

AnaJet koji je osnovan 2006. godine u SAD-u i jedna je od prvih tvrtki u svijetu koja je započela masovnu proizvodnju DTG pisača – sada će postati podružnica Ricoh Printing Systems America Inc. Ova akvizicija je najnovija strateška investicija RICOH-a, kojom će ojačati posao industrijskog ink-jet ispisa i omogućiti svojim klijentima realizaciju novih proizvoda i kreativnih ideja.

Većina AnaJet-ovih proizvoda koristi RICOH-ove ink-jet glave za ispis. Dodavanje AnaJet-a njihovom portfelju, pomoći će pozicioniranju RICOH-a na tržištu industrijskog ink-jet ispisa, na kojem već održava globalno vodstvo u razvoju ink-jet glava za ispis.

AnaJet će nastaviti raditi pod sadašnjim imenom i menadžment timom koji trenutno broji više od 50 zaposlenika, sa sjedištem u Costa Mesa-i, u Kaliforniji.

Ricoh ima dugu povijest uspješnih, strateških akvizicija, koje su pomogle našim klijentima i partnerima diljem svijeta u pronalasku novih, učinkovitih načina boljeg služenja krajnjim korisnicima. Uz dodatak AnaJet-a, naši kupci imaju beneficije većeg tima za podršku, a inovacije i pristup širem portfelju usluga i poslovnih rješenja u konačnici će im pomoći u rastu vlastitog poslovanja. AnaJet ima dokazani ugled kao lider u DTG- tisku i kao takav je velika dopuna RICOH-ovom širokom portfelju.”, rekao je g. Junichi Matsuno, generalni direktor Inkjet Business Division-a, Ricoh Company, Ltd.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content