Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ricoh Pro C5300S i sitotisak – odlična kombinacija

Početna poslovna ideja tvrtke TT Incore d.o.o. , u vlasništvu dvojice partnera, gosp. Mladena Bebeka i gosp. Dejana Gogića, bila je baviti se uslugom sitotiska na tekstilne proizvode, no vrlo brzo su shvatili da će rast biti ograničen ukoliko će se baviti isključivo uslugom tiska. Brzo su se prilagodili te pokrenuli vlastitu distribuciju promo tekstilnih proizvoda i HTZ opreme. Prošle godine značajno su pojačali i portfelj strojeva, a jedna od investicija bila je kupovina pisača Ricoh Pro 5300S, kojeg je isporučila i instalirala tvrtka Eurocop. Kako nam je rekao gosp. Gogić, kupovinom multifunkcionalnog produkcijskog pisača Ricoh Pro C5300S htjeli su zaokružiti cijeli program tiska na tekstil.

„Uz izradu klasičnih sito preslikača koja ipak imaju ograničenja kod tiska u boji, u sitnim detaljima i rasterima, željeli smo kupcu ponuditi povoljno, a kvalitetno rješenje kolor preslikača za tekstil koji su otporni na pranje i habanje, a nemaju tehničkih prepreka u procesu izrade. Kupovinom produkcijskog uređaja Ricoh Pro C5300S riješili smo te nedostatke i sada možemo ispuniti i najveće zahtjeve naših kupaca. Usudio bih se reći da su mogućnosti stroja neograničene“, istaknuo je gosp. Gogić.

Zanimljiva činjenica u ovoj priči je i to da na stroju rade sitotisak, odnosno tehnologiju poznatiju pod nazivom SD print.

O čemu se radi te kako kombiniraju klasični tisak i sitotisak pročitajte u online izdanju Print Magazina (str. 38)

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content